Pernille Teisbæk Céline
SPONSORERET indhold

Bliver disse støvler det næste helt store?

De har længe været en favorit hos den hårde modekerne, men hver gang vi selv er trådt i dem, har vi følt os udklædt og fået kommentarer med på vejen.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Christian Vierig/Getty Images
08. feb. 2018 | Mode | Eurowoman

Der er ikke langt fra tanke til handling, når vi tager tøj på om morgenen. Og nogle gange resulterer det i nogle sammensætninger, der minder mere om cirkus end modesmart. Og her er den klassiske, nærmest ikoniske cowboystøvle en, der deler vandene.

LÆS OGSÅ: Denne farve kommer du til at gå i næste sæson

Smag lige på ordet. Første del – cowboy – er amerikansk for kvæghyrde på hesteryg, og støvler er noget af det, vi danskere har mange af. Men hvad er det så, der er så specielt ved dem?

Kardashian-søstrene i støvler Calvin Klein 205W39NYC.

Lige siden Raf Simons overtog posten som kreativ direktør hos Calvin Klein, har de igen og igen været på alle de smartes fødder, og alle vores andres læber. Men det er som om, at den ikke rigtigt har bidt sig fast, som f.eks. kondiskoen og bæltetasken gjorde ved deres tilbagekomst.

Under den københavnske modeuge var de en del af stylingen hos både Freya Dalsjø og J. Lindeberg, men det var Gannis fænomenale udgave, der stjal vores hjerter. Her var cowboystøvlen grov, flerfarvet og med den fineste hjerteformede udskæring, der nok kommer til at fungere som praktisk hive-flap, når de knælange støvler skal på.

Støvler fra Ganni.

Hvis du har mod på at være foran på næste sæsons store trend, bliver du det nemt. Du kan nemlig finde billige cowboystøvler på Zadaa, eBay og i din lokale genbrugsbutik. Hvis du vil finde nogle af god kvalitet, anbefaler vi Vetements-favoritten, Lucchese eller Grinders, der også er til at betale fra ny.

Howdy!

Anbefalet til dig