Dagbog fra London Fashion Week

Dagbog fra London Fashion Week

I lørdags blev London Fashion Week skudt i gang, og moderedaktør Gertrud Bønnelykke og chefredaktør Anne Lose er på plads for at tage pulsen på de sidste nye trends fra skønne London.

Se med her...

Ovenfor ser du den smukke invitation til Mulberrys AW13 show.
Et af de første shows under London Fashion Week var Mulberry - som i øvrigt på livestreamet på Eurowoman.dk - og det show er altid et tilløbsstykke for kendisser og fashionistaer.Mulberrys univers er altid gennemført og vi blev forkælet med lækre kager og lemonade.Gertrud med de søde sager...Første række hos Mulberry, hvor man bl.a. kunne se amerikansk Vogues Anna Wintour (klædt i Prada) med solbriller - naturligvis.Lana Del Rey - med sin Del Rey taske - var også at finde til showet.Skuespillerinde Juno Temple i rødt suitDen allestedsværende Cara Delevingne med Alexa Chung (th.) Mulberry designer Emma Hill med Juno Temple.Moderedaktør for australske Harper's Bazaar, Christine Centenera, i den smukkeste frakke fra Céline.'Model of the moment' Cara Delevingne

Mulberry

Mulberry er altid et af de absolutte højdepunkter under modeugen i London. Traditionen tro holdes showet på Claridges hotel i ekstravagante omgivelser. Med fine blomster og midnatsblå sommerfugle som scenografi indfandt gæster som Lana Del Rey, Alexa Chung og Harley Viera-Newton sig.


Kollektionen var inspireret af den engelske natur med masser af elementer som tern, læder, uld og prints med sommerfugle og blomster. Der var oversize strik tilsat gulvlange uldbukser med flare forneden og smukke, smukke uldfrakker - enkelte tilsat elementer af pels.  Lag på lag var et gennemgående tema og det lykkedes rigtig fint, især når det var voluminøse lædernederdele over cropped uldbukser.

Gudesmukke Cara Delevingne lukkede showet - og skabte efterfølgende kaos udenfor hotellet pga. de mange ventende paparazzier.

Til Preen showet var it-pigerne Olivia Palermo og Yasmin Le Bon at finde blandt de fashionable gæster.

Preen by Thornton Bregazzi

Vi vil være Preen-piger til efteråret!!! Et så fantastisk show, der hurtigt fik mange favoritter på ønskelisten. Preen er kendt for deres underspillede luksus og sofistikerede modernitet. Location til showet var det futuristiske Heron Tower på 32. Etage!

Og Derek Jarmons post-apokalyptiske kult-film "Jubilee" var også inspirationen for duoens kollektion. Farvepaletten var enkel holdt i sort, hvid og rød og keystyles var oversize frakker med lynlås-detaljer, gulvlange chiffonkjoler og uldkjoler med voluminøse skød bagpå.

De sidste looks med krystalsten på skjorter, nederdele og kjoler var ubeskriveligt smukke (og sikkert ligeså dyre), men vi vil drømme om dem lige til efteråret starter.

Topshop Unique

Topshop Uniques show blev holdt på kunstmuseet Tate Modern.

 

Gæster var Kate Bosworth, Olivia Palermo og Pixie Geldorf. Kollektionen kan beskrives med et ord: cool. Der var leget med proportionerne og silhuetten beskrev Topshop selv som en 1990' er Brit pop silhuet. Frakkerne var oversize og i uld eller fake fur og teksturerne var kontrastfyldte - glossy nederdele kombineret med mat strik osv.

Farverne var creme, candy floss pink og rød.

Til Topshop Unique blev der disket op med champagne, lækker thaimad og kildevand, lige hvad man havde brug for efter en lang dag.

Vi fangede Kate Bosworth i fuld fart efter showet.Den smukke model Jourdan Dunn.Cara Delevingne efter Unique showet på vej videre mod næste show.

Shopping

 

Mellem shows var der lidt til at nyde de fine dekorerede vinduer hos Brows Focus.Redaktionens outfits

Anne i jakke fra Stella McCartney, bukser fra Designers Remix,taske fra Saint Laurent og støvler fra Acne.

 

Gertrud i sæt fra Julie Fagerholt Heartmade, taske fra Chanel og støvler fra Acne.Og så var det tea time på The Wolseley.

Tjek ind igen i morgen, hvor du kan se mere fra London Fashion Week.

Husk at vi livestreamer Burberry AW13 i dag kl. 16

Se mere fra modeugerne her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Modeuge og Cara delevingne