Organic Basics Basistøj

Organic Basics Basistøj

Dansk brand går forrest I bæredygtig mode

Basistøj er det tøj, vi går allermest med. Men indenfor modeverdenen er basisvarer domineret af de store brands, hvor kvalitet, pris og produktionsforhold sjældent går hånd i hånd. Det har det danske brand Organic Basics lavet om på.

Tøjindustrien er en beskidt industri - i bogstaveligste forstand. For hver gang du smider billigt tøj ud, slider du på miljøet og ressourcerne. Men sammen med Organic Basics kan du selv gøre en forskel som forbruger.


Her Starter Pack Bikini med 2-pak økologisk bomulds bikini trusser og økologisk bomulds triangle bra 299,-.

Bæredygtig fashion til fair priser
Når det kommer til basistøj, så skal det bare fungere - og det er sjældent at det billige basistøj holder særlig længe. Organic Basics er lavet økologisk GOTS certificeret bomuld. Det betyder, at den dyrkes uden brug af giftige stoffer; ingen pesticider eller kemisk gødning. Endvidere får landmænd og fabriksarbejdere fair lønninger. Til gengæld får du basistøj som bh'er, trusser, sokker og t-shirts, der holder længere uden at det er dyrt.


Økologisk bomulds triangle bra 299,-.


Her Starter Pack Thong med 2-pak økologisk bomulds thong og økologisk bomulds triangle bra 299,-.

For Organic Basics har fjernet den dyre mellemmand og sælger direkte til forbrugeren, og derfor er priserne lave samtidig med at kvaliteten er høj.

Derfor skal dit basistøj være bæredygtigt
Vores basistøj er det, vi går mest med og det, vi bærer tættest på kroppen. Derfor bør vi vælge det med omtanke både for os selv og for miljøet. For når når det er det, vi går allermest med, så er det også det, vi smider mest ud, hvis vi køber det billigste alternativ, der ikke holder længe.


Økologisk bomulds t-shirt 199,- og 2-pak økologisk bomulds bikini trusser 199,-.

Det er her brug og smid væk-kulturen lever mest, og derfor vi bør passe bedre på både vores krop ved hvad vi ifører os - og miljøet, ved ikke at smide så meget ud og dermed være medvirkende til endnu mere overforbrug.

I dag tilbyder Organic Basics to forskellige basisserier med bh'er, trusser og t-shirts: En klassisk organic cottonserie og performanceserien SilverTech. SilverTech er næste skridt i bæredygtig mode, hvor blandingen af økologisk bomuld og sølvfibre gør materialet antibakterielt og dermed nedsætter behovet for at vaske og dermed vandspild.
Endvidere forventer Organic Basics at introducere fire nye bæredygtige materialer til produktporteføljen i 2018.


SilverTech active bra 319,- og 2-pak SilverTech hipsters 299,-.


SilverTech active bra 319,- og 2-pak SilverTech thong 299,-.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bæredygtighed