Dansk smykkefirma gør det lettere at få råd til diamanter

Dansk smykkefirma gør det lettere at få råd til diamanter

Det eksklusive smykkehus Scrouples har skabt et genialt ombytningskoncept, så du kan spare op til drømmesmykket - samtidig med at du har glæde af det.

Kaster du lange, drømmende blikke efter de funklende diamanter i udstillingsvinduet, hver gang du går forbi en smykkebutik?

Det er du langt fra ene om! De smukke ædelsten er noget af det absolut ypperste og mest stilfulde, man kan tilføre sin smykkesamling, og der ikke noget at sige til, at de står højt på ønskelisten hos kvinder i alle aldre – os selv inklusive.

Når øjnene også at spotte prisskiltet i farten, kan udsigterne dog hurtigt komme til at føles lange. Hvis den store, fine diamant i ringen, halskæden eller ørestikkerne, du er blevet forelsket i, er den ægte vare, er prisen nemlig også derefter.

Heldigvis behøver det ikke at være lig med, at din diamantdrøm aldrig bliver til virkelighed. Det danske smykkefirma Scrouples har skabt et smart ombytningskoncept, så du kan starte i det små og løbende opgradere til større.

Kleopatra5.jpg

Start ud småt og opgrader - på billedet ses ombytningskonceptet

Byt til højere karat

Har du udset dig en diamant i den dyre ende af skalaen, kan det tage år, før den endelig sidder på din finger. Det er derfor ikke mærkeligt, at de eftertragtede ædelsten er et symbol på uopnåelighed for mange. Og det er lige præcis dette, Scrouples ønsker at ændre på.

Scrouples-tekstbillede-03.jpg

Det mindste byttetrin er 0,05 karat, når du vil opgradere dit Kleopatra-smykke til et nyt.

Når du køber dit første smykke fra en af smykkehusets  ombytningsserier, kan du vælge at ”bytte” det til en større diamant inden for de første to år efter købsdatoen. Ved opgraderingen betaler du blot prisforskellen mellem det nye og det gamle smykke, og du vælger selv, hvor mange karat du vil gå op.

Med andre ord kan du altså lægge ud med at investere i (og have glæde af!) en mindre diamant, der passer til dit budget netop nu – og spare op til dit drømmesmykke på én og samme tid.

En livslang investering

Blandt Scrouples’ forskellige ombytningsserier er særligt diamantsmykkerne fra Kleopatra-serien blevet populære. De er alle enkle og tidløse i udtrykket og har siden lanceringen i 2001 udviklet sig til at være ægte designklassikere i den danske smykkeverden.

Scrouples-tekstbillede-01.jpg

 De fine ringe i rød- og hvidguld er en del af Scrouples’ ombytningsserie ’Kleopatra’.

Smykkerne har fået deres navn efter Nilens dronning, og, ligesom hende, karakteriseres også hvert enkelt af disse af ynde og elegance.

 Serien består af flere forskellige ringe, to slags halskæder og to slags øreringe, der alle fås i 14 karat rød- og hvidguld – naturligvis med en smuk og nøje udvalgt brillant i centrum som gør smykket til et uvurderligt unikum, du kan have med dig resten af livet.

Læs mere om Kleopatra serien her 

Scrouples-tekstbillede-04.jpg

 

Om Scrouples

Scrouples er et dansk smykkehus, som i knap 40 år har leveret smykker og ædelstene til de danske guldsmede. Firmaet sælger kvalitetssmykker under en række af velkendte brands som Kleopatra, Kleopatra Queen, Vida, Dazzling og PrimaVera og har øreringe, fingerringe, halskæder m.m. i alle prisklasser – til enhver alder og smag.

Se her, hvor smykkerne fra Scrouples forhandles .