Den nemme vej til længere og fyldigere vipper

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Elizabeth Arden, Swissclinic, Scandinavian Lash, Sanzi Beauty, The Hair Lust, MELI Beauty, Lavinde, Helsam, Mine vipper, Nanolash

Den nemme vej til længere og fyldigere vipper

Lange og fyldige vipper, der giver vaskeægte bambi-effekt. Hvem vil ikke gerne have det?

Mange drømmer om lange øjenvipper, der fremhæver øjnene på smuk vis. Men det er ikke alle, der er udstyret med det fra naturens side. Det betyder dog ikke, at det skal forblive ved drømmen. Med en god øjenvippeserum kan du hjælpe dine vipper på vej, så de kan vokse sig både længere og stærkere – og give dig det look, du drømmer om. Her er 10 af slagsen til inspiration!

Forbløf med spektakulære vipperTrademark_nanolash_614x450px.jpg

Nanolash er et øjenvippeserum med en unik formel lavet med ingredienser af høj kvalitet til stærkere, længere, mørkere og tykkere øjenvipper. Produktet er udstyret med en praktisk børste, så det er nemt at påføre.

Bare ét strejf af applikatoren på øvre og nedre øjenvipper en gang om dagen er alt, hvad du behøver for at give hårsækkene nærende ingredienser, der fremmer øjenvippernes vækst. De første effekter kan observeres efter kun fire uger, og efter de fulde tre måneders behandling kan du få det resultat, du altid har ønsket dig.

Vippeserummet er lavet med naturlige ingredienser, der passer til selv følsom hud. Se mere om produktet her.

Genopretter og plejer vipperneDtales_2xserum.jpg

INVEO øjenvippeserum regenererer slidte øjenvipper og stimulerer den naturlige vækst. Ved daglig brug kan du få længere, kraftigere og sundere øjenvipper på bare 4-8 uger.

Vippeserummet fra INVEO anbefales både til almindelig pleje såvel som behandling af skrøbelige vipper, der har tendens til at falde af. Produktets formel, der er baseret på peptider og nøje udvalgte plante-ekstrakter, styrker dine øjenvipper og gør dem mere fleksible og fyldige, samtidig med at serummet forebygger skadede og slidte vipper.

Se mere på www.minevipper.dk

Vippeserum på budgetlavera-lash-care-serum-NY.jpg

Laveras Lash Care Serum er et vegansk vippeserum, der plejer øjenvipperne og virker blødgørende. Produktet er NaTrue-certificeret og indeholder blandt andet økologisk koffein, der bidrager til, at vipperne styrkes.

Serummet påføres øjenvipperne efter afrensning og anvendes natten over. Det bedste af det hele? Modsat mange andre varianter på markedet kan alle være med på prisen! Laveras Lash Care Serum koster nemlig kun 79,95 kr.

lavera, der er beautybrandet bag, bygger på mere end 30 års erfaring med udvikling og produktion af naturkosmetik og hudpleje med naturlige og økologiske ingredienser. I deres sortiment finder du et bredt udvalg af makeup med skønne teksturer og smukke farver til priser fra 49,95 kr.

Forhandles hos Helsam og helsekostbutikker.

Award vindende vippeserum Lavinde_hyped-eyelash-serum---lavinde-copenhagen.jpg

HYPED – Eyelash serum indeholder Lavinde Copenhagens effektive PEP-4 formular er som den eneste vippeserum i verden anbefalet af Asthma Allergy Nordic, ligesom den også kan anvendes af gravide og ammende.

Produktet er udviklet til ikke blot at give dig de smukkeste lange vipper, men til også at styrke dem, så vipperne forbliver voluminøse og lange i endnu længere tid.

De aktive ingredienser hjælper desuden med at berolige øjenlågene og bidrager med vigtige vitaminer og mineraler, så dine vipper stråler af sundhed. 

Hyped har vundet prisen ”Årets Danske Produkt” ved Danish Beauty Award 2020.

Se mere om HYPED – Eyelash serum på www.lavinde.com

Effektivt serum til vipper og brynmeli_double_serum_kampagne.jpg

Det nye danske beautybrand Meli Beauty har gjort det til deres mission at hylde kvinder præcis, som de er. Derfor udvikler brandet produkter, som forstærker kvinders naturlige skønhed.

Et af dem er MELI Double Serum - et effektivt serum, som kan anvendes til både dine vipper og dine bryn. Produktet kommer med et unikt applikationshoved til vipper og et andet til bryn, så du kan opnå de bedste resultater.

Besøg www.melibeauty.dk i dag, og spar 20% med rabatkoden: ALT20

Plejer og forstærker i dybdenNuvowell_hairlust.jpg

HairLust Eyelash Enhancing Serum er et naturligt, effektiv og sikkert produkt proppet med en række naturligt udvundne ingredienser, som er klinisk dokumenterede for at kunne fremme øjenvippernes vækst, samtidig med at de plejer og forstærker i dybden.

Produktet er baseret på et peptid-komplex og en innovativ blanding af aktive botaniske og økologiske ingredienser - heriblandt aloe vera, jojobaolie, ærteprotein og kaffebønneolie, som er rig på stimulerende koffein. Derudover er det certificeret vegansk.

Ved regelmæssig brug af denne innovative vippeserum vil du på 4-8 uger bemærke en synlig forandring på dine vipper.

Køb produktet her eller spar 10% ved køb sammen med brynserum.

Resultatgaranti eller pengene tilbage!Sanzi_vippeserum_sanzibeauty.jpg

Sanzi Beauty har skabt et vegansk vippeserum, hvor resultatet er i fuldt fokus. Ved daglig brug vil dine vipper nemlig vokse sig lange og fyldige på bare 8-16 uger!

Faktisk tror Sanzi Beauty så meget på deres Eyelash Growth Serum, at de tilbyder resultatgaranti eller pengene tilbage. Det kan du læse meget mere om lige her.

Sanzi Beautys vippeserum er baseret på aktive og komplekse ingredienser, som sammen booster væksten af dine øjenvipper, uden at der er tilsat hverken olie, kunstig parfume eller parabener. Derfor er produktet også godt til sarte øjne.

Eyelash Growth Serum er nomineret til Årets Forbrugerpris ved Danish Beauty Award 2021.

Lange og stærke vipper - på den sunde mådeLash.jpg

Vippeserummet fra Scandinavian Lash er lavet uden hormonforstyrrende stoffer og indeholder ingen animalske ingredienser, ligesom det heller ikke er testet på dyr. Det påføres 1-2 gange dagligt for naturligt lange og stærke vipper og kan bruges uden pauser i behandlingen.

Serummet indeholder ikke olie eller glycerin og kan derfor også bruges med – og forlænge holdbarheden på – eyelashes.

Brug koden Vippeserum og spar 50 kr. Normalpris: 400kr. Se mere om vippeserummet fra Scandinavian Lash her.

Få naturligt lange og fyldige øjenvipperSwiss_artboard_copy_3.jpg

Med en kraftfuld trio af aktive ingredienser er Swiss Clinic Eyelash Growth Serum en effektiv og skånsom måde til naturligt at opnå længere, tykkere og fyldigere øjenvipper - alt sammen på bare 3-6 uger. Teksturen er let og gennemsigtig, så du kan bruge produktet om dagen, uden at det er synligt under din make-up.

Eyelash Growth Serum er dermatologisk testet og har en god, men kraftfuld ingredienssammensætning samt en formel, der både styrker og nærer, samtidig med at serummet forhindrer hårtab og stimulerer øget hårvækst.

Revolutionerende bryn- og vippeserumSaether_085805151768_1.jpg

Elizabeth Ardens PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum er et revolutionerende produkt med en klinisk dokumenteret virkning, der efter blot 2 ugers brug får vipper og bryn til at se længere, fyldigere og sundere ud.

PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum modvirker, at hårene bliver skrøbelige og knækker og indeholder blandt andet triple peptide complex samt nærende vitaminer. Produktet påføres hver aften som en eye-liner på øverste vippekant eller på bryn.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Øjenbryn og Makeup