Trice Angie Christiansen

Grunlæggeren af RAAW in a jar

“Dette er det mest imponerende og effektive hårprodukt, jeg nogensinde har prøvet”

34-årige Trice, grundlægger og ejer af den ­økologiske hudplejeserie RAAW in a jar, bruger en særlig sæbe med tang, alger og vulkansten, som fungerer til både hænder, krop og hovedbund.

1. Daglig ­opkvikker
Jeg er dybt afhængig af Rosehip Facial Oil, der giver min hud masser af fugt og også har forbedret mine pigmentforandringer. Jeg kan heller ikke undvære Laminaria Eye Creme, der er helt fantastisk til at stramme huden op og sikrer, at jeg ser lidt friskere ud, end jeg egentligt er.

Rosehip Facial Oil, 60 ml, RAAW in a jar, 560 kr.

2. Multifunktionel sæbe
Jeg er helt forelsket i vores nye Algae Hand & Body Wash. Jeg bruger den til at vaske hænder, til kroppen i badet og indimellem i hovedbunden, inden jeg vasker hår. Den er baseret på tang, alger, havsalt og små vulkansten, som eksfolierer huden. Derudover dufter den fantastisk og tørrer ikke huden ud, som mange andre sæber gør.

Algae Hand & Body Wash, 475 ml, RAAW in a jar, 300 kr.

3. Dobbelteffekt
Jeg købte ved et tilfælde en CC creme på en ferie på Hawaii, da jeg skulle bruge en solcreme til ansigtet. Den er fantastisk, da den beskytter både mod sol og fungerer som en let foundation. Jeg er også glad for Mineralize Skinfinish fra MAC, der giver huden en flot glød.

Mineralize Skinfinsh, MAC, 240 kr.

4. Nåletynde ­linjer
En favorit til øjnene er Lash Domination Ink Liner fra bareMinerals. Den kan tegne nåletynde og fine detaljer og er supergod til at skabe et naturligt look.

Lash Domination Ink Liner, Bare-Minerals, 279 kr.

5. Sundt hår
Phytocyane Revitalizing Serum er det mest imponerende og effektive hårprodukt, jeg nogensinde har prøvet. Det er en hovedbundsbehandling i små ampuller, der giver fylde og glans i fint og tyndt hår. Allerede efter et par uger kunne jeg se en masse nye hår vokse ud, og langt om længe er mit hår blevet sundt og tykt.

Phytocyane ­Revitalizing ­Serum, 12 x 7,5 ml, Phyto, 399 kr.

6. Blød duo
Jeg har lige prøvet Karmamejus tørbørste for første gang. Den dybderenser huden og sætter skub i cirkulationen. Min hud var superblød efterfølgende, og så er den genial med vores Activating Body Oil.

BUFF ­Natural Body Brush, ­Karmameju, 249 kr.

7. Gode minder
Jeg elsker min Labdanum 18 parfume fra Le Labo. Den minder mig om nogle af mine bedste tider i New York. 

Labdanum 18, Eau de ­Parfum, 50 ml, Le Labo, 1.050 kr.

LÆS OGSÅ: Gør som kineserne – undgå rynker, overvægt og slap hud med din livsstil

LÆS OGSÅ: Glem alt om dyre produkter – her er den billigste kur, der fjerner rynker

LÆS OGSÅ: Nicci Welsh: Det her er den bedste hårspray

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed