Foto: L'oreal - christiane schaumburg-müller

Foto: L'oreal - christiane schaumburg-müller

Din hud ændrer sig livet igennem

– det samme skal din hudplejerutine

Mange af os er meget loyale overfor vores hudplejeprodukter, når først vi har fundet en creme eller  Serum, som vi godt kan lide. For hvorfor ændre a winning team? Men det er faktisk en dårlig taktik for vores hud at holde sig til det samme produkt, da huden gennem livet har brug for forskellig pleje.

I takt med alderen ændrer hudens behov sig, og hvis ikke dine hudplejeprodukter skræddersyes til din huds forskellige stadier i livet, så får du ikke givet dig selv og din hud den optimale pleje. Vi guider dig her til hvilke ingredienser, du med fordel kan have fokus på i din hudpleje i dine 20’ere, 30’ere og 40’ere.

Dit fokus i 20’erne

Dit fokus i 20’erne

biotherm---20-erne.jpg

BIOTHERM: Life Plankton Elixir Serum, 30 ml, 490 kr. Fås i Matas

Fra midten af 20’erne vil der ske en reduktion af fugtniveauet i din hud, og derfor er det godt at have hyaluronsyre ved hånden. Biotherm Life Plankton Elixir Serum, som kan anvendes af alle hudtyper, indeholder hyaluronsyre, der gennemfugter og giver fylde til huden. Dertil er serummet spækket med et Vitamin C-kompleks, der giver en smuk glød til huden. Du vil opleve en gennemfugtet, styrket og synligt forbedret hud allerede efter otte dage.

Christiane Schaumburg-Müller

er ansigt for Matas’ kampagne ’Hudpleje for livet’, og de samarbejder for at oplyse kvinder om, hvordan huden ændrer behov gennem årene. Selv har Christiane Schaumburg-Müller opdaget, at mens hendes hud havde brug for fugt i hendes travle 20’ere, så bruger hun nu som 40-årig produkter, der har fokus på at forebygge rynker og hjælpe huden med at bevare sin elasticitet.

Læs mere om kampagnen her og prøv hudtesten, og find ud af hvilket produkt er rigtigt for dig

Dit fokus i 30’erne

ITC-+-Kiehls---30-erne.jpg

IT COSMETICS: Bye Bye Lines Concentrated Derma Serum, 30 ml, 185 kr. Fås i Matas
KIEHL’S: Retinol Skin Renewing Daily Micro-Dose Serum, 50 ml, 560 kr. Fås i Matas

I 30’erne falder din produktion af kollagen og cellefornyelse, og du er derfor mere udsat for fine linjer i huden. Her skal du kigge efter ingredienser som retinol og peptider i dine produkter. Peptider er byggesten for kollagen, der sørger for elasticitet i huden, mens retinol er en form for A-vitamin, som accelererer hudens cellefornyelse. IT Cosmetics Bye Bye Lines Serum og Kiehls Retinol Daily Micro-dose Serum har samme fokus: at reducere hudens fine linjer og forbedre hudens fasthed. Husk at altid bruge SPF sammen med retinol, da din hud bliver mere sensitiv for solen. Rådfør dig med din
læge om brug af retinoler, hvis du er gravid.

Dit fokus i 40’erne

Lancome---40-erne.jpg

LANCÔME: Rénergie H.C.F. Triple Serum, 50 ml, 1.009 kr. Fås i Matas

Dit fokus fra 30’erne skal forstærkes i 40’erne, hvor dit naturlige kollagen i huden falder yderligere,
mens overgangsalderen betyder et drastisk fald i østrogenhormonet, som gør din hud mindre elastisk og mindre modstandsdygtig overfor frie radikaler. Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum indeholder hyaluronsyre, C-vitamin og ferulinsyre, der i den grad forbedrer huden lag for lag ved at lysne og
jævne hudtonen, øge spændstigheden og har masser af anti-age egenskaber.