De bedste ansigtsmasker
Foto: PR Se maskerne mod forstørret porer, glansløs og dehydreret hud eller uren hud.

Gode ansigtsmasker

De 15 mest solgte ansigtsmasker på Nicehair.dk

Er du på udkig efter en ansigtsmaske mod store porer, en fugtmaske, en peelingmaske eller en lækker tissue-maske, så læs med her.

1. Opstrammende og udglattende peelingsmaske

 

Peelingsmaske der ved hjælp af aktiv mælkesyre og AHA syre fjerner den tørre og triste overflade på huden. E-vitamin hjælper med at udglatte, hvorefter din hud kommer til at se mere frisk og ungdommelig ud.

Find peelingsmasken fra ECOOKING til 269 kr. her

2. Tissue-maske med trækul og alger

 

Fugtgivende tissue-maske med masser af hyaluronsyre som virkelig efterlader huden gennemfugtet. Masken indeholder trækul som er kendt for at fjerne giftstoffer og andre forurenende stoffer.

Find tissue-masken fra Garnier til 18 kr. her

3. Økologisk fugtmaske der kan bruges som natcreme

 

Denne økologiske maske uden parabener gør underværker for din hud. Den giver masser af fugt til huden grundet de forskellige lækre olier, desuden er den super beroligende for huden. Kan også bruges som natcreme hvis huden er meget tør.

Find den økologiske fugtmaske fra ECOOKING til 269 kr. her

4. Antiimflammatorisk maske

Denne veganske lermaske som er spækket med gode ingredienser så som Zink og A-vitamin der begge er kendt for deres meget positive indvirkning på huden. Så udover at rense dine porer vil din hud også virke mere ren og frisk.

Find den veganske lermaske fra ECOOKING til 199 kr. her

5. Multivitaminmaske med alger

 

Trænger din hud til et boost og er den blevet tør og trist at se på. Så er denne multivitaminmaske helt sikkert svaret. Den både beroliger, giver glød og reparerer en tør og skadet hud. Din hud vil simpelthen elske den.
Lille tip: Sov gerne med den om natten et par gange om ugen.

Find Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque til 369 kr. her

6. Masken der renser huden i dybden

Denne lermaske går både ind og renser din hud for snavs og urenheder, men også giver huden en flot glød. Indeholder kul som går ind og fjerner forurening og andre giftstoffer på huden.

Find L'Oréal Paris Skin Cleansing Pure Clay Glow Mask til 74 kr. her

7. God dybderensende maske til sensitiv hud

En tissue mask som går ind og holder huden i balance. Den absorberer overskydende fedtstof på huden, og efterlader huden med en mat overflade, samtidig med den går ind og gennemfugter huden.

Find Skinactive Pure Charcoal Black Tissue Mask Black Tea fra Garnier til 18 kr.

8. Mindsker synlige porer og reducerer hudorme

En flot blå ler maske som går ind og renser porerne i dybden. Den har en dejlig cremet formel, som efterlader huden virkelig blød og glat.

L'Oréal Paris Skin Expert Pure Clay Anti-Blemish Mask 75 kr.

9. Oliefri gelemaske til dehydreret og stresset hud

Denne maske er ideel til alle de små tørhedslinjer, som hurtig kan komme, når vejret skifter frem og tilbage. Den er spækket med C og E vitamin, som styrker hudens forsvar og får din hud til at se sund og glat ud. Lille tip: Brug den som en fugtgivende øjenmaske og kom den gerne i køleskabet for en kølende effekt.

Dermalogica Skin Hydrating Masque 329 kr.

10. Stimulere cellefornyelse

En eksfolierende lermaske som både renser i dybden og arbejder på urenheder og overskydende fedtstof. Samtidig eksfolierer huden så den triste og grå overflade på huden bliver mere frisk og klar at se på.

Dermalogica Charcoal Rescue Masque 369 kr.

11. Fugtmaske der reducerer rødmen i huden

En rigtig hyggemaske til de mørke vinteraftener, masken indeholder fem lækre olier, som virkelig går ind og nærer huden. Den beroliger og mindsker også rødmen i huden.

Ole Henriksen Hygge HydraClay Detox Mask, 288 kr. 

12. Til tør, træt eller stresset hud

En kølende maske som beroliger og fugter huden. Ikke nok med at huden bliver gennemfugtet, den beskytter også hudens barrierer og styrker huden.

Rønsbøl Aqua Mask, 169 kr.

13. Opstrammende lermaske der absorberer overskydende talg

En lille opstrammende maske som går inde og forbedre hudens struktur. Lermasken virker også matterende på huden da den går ind og absorbere overskydende fedtstof.

Badeanstalten Okker Gokker opstrammende lermaske 39 kr.

14. Peelmaske med C vitamin og frugtsyre 

Denne peelmaske indeholder hyldeblomst som er meget beroligende og lindrende for huden. C vitaminen går ind og giver huden et vitaminboost og giver en flot glød.

MÁDARA Brightening AHA Peel Mask, 179 kr.

15. Genopbyggende og afstressende gelmaske

En lækker gele maske som går ind og holder på fugten i huden. Papayaenzym som går ind og eksfoliere huden og giver en glat overfalde. Masken er idel til en tør og sart hud da den indeholder lavendel.

Ole Henriksen Berry Nurturing Gel Mask til 355 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Ansigtsmasker, Hudpleje og Shopping