GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Dit ultimative must have dette efterår

Dit ultimative must have dette efterår

Er du også nysgerrig på, hvilket item du absolut ikke kan undvære dette efterår, så læs med her. Vi kan allerede afsløre, at denne årstid lægger op til de helt rigtige støvler.

Slud, sjap, regn – og til tider solskin. Efteråret er utilregneligt, derfor er det også værd at investere i en garderobe, der tåler det omskiftelige vejr. Men det betyder ikke, at du skal gå ned på dit cool gear. Hvem gider måske ligne en grå mus, bare fordi vejrudsigten ikke altid viser de mest flatterende prognoser. Og hvis der noget, der især kan peppe din efterårsgarderobe op, er det de helt rigtige overgangsstøvler.

Lækre støvler til enhver smag

Vi vil alle sammen gerne holde varmen på fødderne i det kølige efterår, hvor graderne pludselig falder drastisk. Men selvom vi er enige om, at vores støvler skal være varme, er vi ikke nødvendigvis enige i, hvordan de skal se ud. Støvlen, der er helt rigtig til dig, holder måske slet ikke for en anden. Med andre ord er vi individualister med forskellig smag – og stil. Heldigvis tilbyder det übercoole brand ’Shoe The Bear’ et bredt sortiment af lækre støvler, hvor du uden tvivl kan finde lige dét par, der passer perfekt ind i din garderobe.

Måske er du til det enkle look og går efter den klassiske sorte støvle med fine detaljer, det kan du også være, du vil spice garderoben op med støvler i et af efterårets trendy og modige farver. Shoe The Bear tilbyder også chunky støvler til det mere rå look, og endelig kan du få fingrene i et par ekstravarme forede boots. Mulighederne er mange, så det er bare om at lade dig guide af dit helt eget modekompas. Her får du i hvert fald en guide over de ultimative overgangsstøvler, du finder på Shoe The Bear

Klasssik sort

den sorte farve er tidløs og holder sæson efter sæson

Akira Chelsea klassisk sort

 

Trendy farver

Bliv up to date med efterårets moderigtige farver

 

Chunky snørrestøvler

Opgrader dit rå look med et par chunky boots

 

Forede vinterstøvler

Hold varmen med et par forede støvler uden at gå på kompromis med din lækre stil