Duft som Lady Gaga
Foto: Bulls

Duft som Lady Gaga

Hun er kendt for sin musik og ikke mindst sine opsigtsvækkende rød løber outfits. Nu er hun også snart klart til at udsende sin egen duft ...

Den amerikanske sangerinde Lady Gaga er uden tvivl en af de mest eftertragtede navne i show biz lige for tiden:

Hun har netop vundet 8 priser ved MTV Video Music Awards i Los Angeles for blandt andet årets bedste video og årets bedste video af en kvindelige kunstner, hendes avantgarde-rober giver hende masser af opmærksomhed fra modepressen, og nu har skønhedsbranchen også fået øjnene op for fænomenet Lady Gaga, der har underskrevet en langsigtet licensaftale med Coty Inc. for at skabe dufte under hendes navn.Stephan Mormoris, der er senior vice president for global markedsføring af Coty Beauty division har fortalt WWD, at aftalen faldt på plads i sidste uge, og den første Lady Gaga duft til kvinder forventes at blive lanceret i foråret 2012.

De fleste medlemmer af Eurowoman-redaktionen lufter ofte stiletterne på dansagulvet, når numre som Bad Romance og Telephone flyder ud af højttalerne, og vi glæder os til at se og dufte, hvad den talentfulde sangerinde kan finde på indenfor parfume-branchen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Lady Gaga