Elegante og smukke smykker fra danske designere

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Beads By Chia, byMille, ByNana, Milas Jewellery, Pilgrim, Sisse Dinesen Jewelry, Guldsmed Vicki Buerholt & ByMicklei.

Elegante og smukke smykker fra danske designere

Bling-bling, klassisk, råt eller nordisk. Smykker er ikke bare smykker. De fortæller ofte en historie om kvinden eller afslører humøret, og ofte ligger der mange tanker og følelser bag det enkelte smykke.

Vi bærer smykker hver dag, arver dem og giver dem gerne i gave til særlige lejligheder. Smykker har derfor en stor betydning i vores liv og er meget mere end blot accessories.

Vi har samlet en række spændende og inspirerende danske smykkedesignere på Instagram, som alle lægger vægt på det traditionelle håndværk, kvalitet og elegance.

Beads By Chia - Håndlavede klassiske og moderne smykker

byMille - Slowfashion Dansk smykkedesign i limited editions og unika

ByNana - Elegante perle smykker med et råt twist

Milas Jewellery - Passion for guld, perler og diamanter

Pilgrim – Smykker med kærlighed til eventyr og design

Sisse Dinesen Jewelry - Kærlighed til design og håndværk

Guldsmed Vicki Buerholt - Alt er håndlavet med respekt for materialerne

ByMickleit - Feminine smykker med inspiration fra Boheme-kulturen

Tidløse ægte smykker

Beads By Chia's vision er at skabe klassiske og tidløse smykker til en pris, hvor alle kan være med.

Der anvendes udelukkende ægte materialer og perler, således at smykkerne kan holde i årevis, hvis man passer godt på dem.

Derudover er alle smykkerne håndlavede i Danmark af ejer og designer, Christina Jørgensen, der startede Beads By Chia tilbage i 2017.

Beads By Chia holder sig hele tiden opdateret med tidens trends, men sørger samtidig for at blande det klassiske med det nye og moderne.

Smykker i trendy dansk arkitektdesign

byMille er et af de fremadstormende nye danske smykkebrands, som har taget kampen op mod de masseproducerede og importerede stangvarer.

Det er vigtigt for designeren at være i tæt kontakt med hele processen fra formgivning til håndværket og igen til brandingen. byMilles smykker er håndlavede i ædelmetal og er designet af arkitekten Mille Hammer, som finder inspiration i både arkitekturens, modens og naturens verden.

De produceres hovedsageligt i Danmark – enten som limited edition eller unika. Det uhøjtidelige, rå, kantede og samtidig eventyrlige og impulsive er byMilles DNA.

Designet leges frem og kvaliteten er skabt til at holde i mange år.

Klassiske smykker i et personligt design

ByNana er en dansk smykkevirksomhed, som designer smykker i tråd med nutidens trends i ægte materialer. Hos ByNana lægger de vægt på personligt design, og stort set alt er designet og produceret i Danmark. Designer hos ByNana, har en forkærlighed for perler, specielt baroqe perler, som bliver designet med indfattede swarovski sten i mange farver.

DeLuxe kollektionen byder på klassiske og elegante øreringe, specielt DeLuxe Glam øreringene er blevet en bestseller sammen med DeLuxe Flake øreringene, som nu er blevet til i mange forskellige farver, alt efter hvilket look man ønsker.

ByNana forsøger at designe smykker til enhver smag og stil, så gå på opdagelse i vores univers, på vores website og instagram og bliv inspireret.

Passion for guld, perler og diamanter

Hos Milas Jewellery mærker du tydeligt passionen for guld, perler, turmaliner og diamanter i mange farver.

I 25 år har guldsmed Minna Lund med sit dygtige team af guldsmede skabt Milas kollektion af håndlavede smykker.

Alle smykker bliver lavet med grundighed, dygtighed, passion, kreativitet og dedikation.
Hvert enkelt lille stykke har været igennem kyndige hænder, hver en fjer er graveret i hånden, hver en sten er udvalgt for sig, så det hele bliver unikt.

Sådan skaber Milas Jewellery smykker med personlighed, og har du noget i tankerne, som du ikke kan se i butikken, så kan du komme forbi, ringe eller skrive, så laver de det helt særligt til dig, eller måske vielsesringe til dig og den du elsker?

Spændende inspiration fra hele verden

Med en stærk DNA inviterer Pilgrim sine følgere på en rejse gennem sæsoner, trends og en verden af skandinavisk smykkedesign.

Pilgrim er et internationalt modesmykke-brand, der er kendt for sit danske design og høje kvalitet. I mere end 35 år har Pilgrim favnet skiftende trends og tendenser og designet smykker, ure og solbriller.

Med udgangspunkt i en blomstrende nysgerrighed på verden, dykker Pilgrim ned i nye kulturer, spændende destinationer, ny viden og perspektiver, og fortolker hvad de ser og oplever gennem sæsonens kollektioner.

Lad dig inspirere af Pilgrims univers og on-trend kollektioner året rundt.

Kærlighed til design og håndværk

Sisse Dinesen Jewelry laver unikke håndlavede smykker. Hvert smykke er udført med kærlighed til design og håndværket. Kunderne sætter pris på at få et unikt smykke, hvor de ved, der er et menneske bag.

Designprocessen er en nøglesten i Sisses arbejde med sine smykker. Nye design kommer til i leg med materialer og udtryk.

Vigtigt for designet er, at det er brugbart. Kvinder er unikke og de fortjener et unikt design.

En vigtig del af branded er, at hele processen bag smykkerne er lavet i Danmark . Smykkerne bliver udformet i Sisses værksted. Støbning og forgyldning er ligeledes udført i Danmark.

Alt er håndlavet med respekt for materialerne

Hos Guldsmed Vicki Buerholt forenes kærligheden til faget og det gamle håndværk med ønsket om, at kunden går der fra med den helt rette følelse i maven om, at et personligt og unikt, håndlavet smykke er ved at blive lavet særligt til denne.

Bubbles ringe i mange variationer med få eller mange brillanter, forlovelses- og vielsesringe med personlige udtryk til den store dag og øreringe med nøje udvalgte perler af bedste kvalitet, det er hvad du finder på hylderne i den lille butik på Amager.

Alt håndlavet med stor passion og respekt for materialerne.

Miks smykkerne på kryds og tværs

ByMickleit er familieejet og skabt af ægteparret Jesper og Mette Mickleit, som siden 2013 har designet smykker med inspiration fra Boheme-kulturen, de skandinaviske designtraditioner, europæisk mode og hverdagen omkring dem.

Deres inspiration, samt fokus på lækre kvalitetsmaterialer, kommer til udtryk i moderne smykkekollektioner i et væld af skønne farver, som smukt kan mikses på kryds og tværs.

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker, Øreringe og Instagram