Præsenteret af Dyrberg Kern
Foto: Dyrberg Kern Emili Sindlev guider til en personlig stil med dDyrberg Kern.

Præsenteret af Dyrberg Kern

Emili Sindlev guider: Gør din stil personlig med smykker.

Smykker skaber helheden i ethvert outfit, mener modeblogger og stylist Emili Sindlev. Men det behøver hverken være dyrt eller svært at lade sig inspirere af hende.

For Emili Sindlev, 21, er smykker en central del af garderoben. Hun mener, smykker skaber helheden og balancen i hendes udtryk – uanset om smykkerne er klassiske og spinkle eller voluminøse og farverige, dyre eller til at komme i nærheden af.

– Jeg elsker smykker, og de er altid en del af mit outfit. Jeg har nogle, jeg aldrig tager af, og nogle jeg skifter ud fra dag til dag. Fælles er, at jeg ser tøj og smykker som én helhed, og tager dem på, så de komplimenterer og balancerer hinanden, men uden at det må blive for pænt og kedeligt, siger hun.

Klassisk base, kunstnerisk spræl

– Jeg har blandt andet købt mig selv nogle helt tynde, gulddiamantringe, som jeg er meget glad for og altid har på. Jeg har også altid den samme halskæde på. Min grundstil er nok meget enkelt og klassisk - jeg er til spinkle guldsmykker.

Til det faste repertoiresætter hun til gengæld impulsive, sjove og skæve smykkeidéer efter behag og hvad tøj hun har på. Og altid på helt sin egen måde.


Øreringe fra Dyrberg Kern - se mere her.

– Øreringe skifter jeg hver eneste dag og leger meget med dem. Jeg har syv huller i ørerne – de øverste huller har jeg altid forskellige variationer af små, tynde guldhoops i, mens jeg i de nederste huller skifter dagligt. Hvis jeg har et virkelig enkelt outfit på, så sørger jeg altid for at have nogle store, farverige øreringe på, og hvis jeg til gengæld har et vildt outfit på, så har jeg små øreringe på.

Et af Emili Sinlevs favorittricks er, at lave umage øreringe-par.

– Jeg splitter næsten altid øreringene op, så jeg ikke har et sæt på, men forskellige øreringe, som er fine sammen uden at matche for meget. Jeg bruger meget øreringe til at skabe noget forskellighed. Noget asymmetri. Noget sjov. Forskellighed er flot, synes jeg.

Dyrk individualismen

Det vigtigste tip, hun kan komme på, er da også netop at huske forskelligheden og at være sin egen, når man skal ramme en personlig stil med sine smykker.

– Mit bedste råd er altid at gå efter at føle sig godt tilpas og lade være med at kigge for meget på, hvad andre gør. Det kan godt se ud på én måde, når jeg sætter outfits og smykker sammen, og helt anderledes, når du gør det. Det er individuelt, hvordan man har det med det, man har på. Jeg synes, man skal kunne se sig selv i det, man har på. Altid. 

Det behøver ikke være dyrt

Emili Sindlevs seneste køb er ikke overraskende et par øreringe. Men selvom hun altid ligner en million, så shopper hun tit billige smykker.

– Mit nyeste smykke er nogle Matisse-inspirerede øreringe i sølv. De ligner lidt et maleri og er formet som et ansigt med en blå ramme rundt om. De er lidt sjove og anderledes, og så har de ikke været dyre. De er fra Mango. Den slags er rigtig fint til at give noget ekstra personlighed til en overkommelig pris, hvis jeg har t-shirt, siger hun.

– Hvis man skal pifte et outfit op og går efter en trend eller bare noget sjov, er det helt klart altid federe at gå efter de billigere mærker. Så er der råd til at prøve ting af. Og så går jeg ofte efter de lidt mere eksklusive og langtidsholdbare mærker og materialer, når vi snakker mine klassiske smykker. Men egentligt kan man få det hele i alle prislejer – det afhænger bare af ens budget, synes jeg.

Foto: Dyrberg Kern | Gør som Emili
  • Køb budget, når du vil eksperimentere med smykker. Fx mærker som Dyrberg/Kern eller Pandora, eller butikker som Zara eller Topshop.
  • Bryd et sæt øreringe op og miks dem med andre.
  • Hav en klassisk, elegant række basissmykker, som holder til alt.
Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker, Øreringe og Stil