Emili Sindlev

Foto: Rasmus Weng Karlsen Emili Sindlev, Kelly Gale og Munzer Hodayfa om deres sommerplaner

Emili Sindlev, Kelly Gale og Munzer Hodayfa: Her er vores sommerplaner

3 kreative mennesker om, hvad sommer er for dem

Emili Sindlev, Kelly Gale og Munzer Hodayfa om, hvad der står på programmet denne sommer.

Kelly Gale

Eurowomans tidligere forsidemodel Kelly, 21, er halvt indisk og halvt australsk og født og opvokset i Gøteborg. I dag bor og arbejder hun i New York og er Victoria's Secret-model. Og så har hun i skrivende stund 600.000 følgere på Instagram.

Hvad er sommer for dig?
– Tidlige morgenløbeture, morgenmad i solen på tagterrassen, at læse bøger, grille med vennerne om aftenen og spise masser af vandmelon.

Hvad glæder du dig mest til denne sommer?
– At gå rundt kun iklædt en sommerkjole uden at fryse, ferie med mine veninder og min kæreste og strandhår. Jeg vasker aldrig mit hår, efter jeg har svømmet i havet.

Munzer Hodayfa

Munzer, 29, bor på Vesterbro og er indehaver af billedbehandlingsbureauet Post Studio. Det vigtigste for ham er at få det bedste frem i motivet uden at lave om på modellernes udseende.

Hvad er sommer for dig?
– Sommeren i Danmark er jo lidt utilregnelig, så man skal være fleksibel og klar til at hoppe udenfor, når solen skinner. Det vigtigste er at være ude og nyde det gode vejr!

Hvad glæder du dig mest til denne sommer?
– Festivalen Primavera Sound i Barcelona. Jeg var også af sted sidste år med drengene, og det kan godt gå hen og blive en tradition. Barcelona er min favoritby, og festivalen kan varmt anbefales. I år skal jeg rundt og finde ny musik, jeg ikke normalt ville støde på.

Emili Sindlev

Emili, 20, er Eurowomans nye stylist. Hun har tidligere ­arbejdet på modemagasinet Cover og som selvstændig stylist og bor i København K, som hun elsker om sommeren.

Hvad er sommer for dig?
– Jeg elsker den energi, der er omkring folk, når der er sommer i luften. For mig er sommer ikke kun ferie, jeg nyder den også i København med venner og masser af grill, rosé og koldskål med jordbær.

Hvad glæder du dig mest til denne sommer?
– Sejlferie med min kæreste i Grækenland. Vi var også ude at sejle sidste år, og det er klart en af de bedste ferier, jeg har været på.

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Barcelona