Ny kollektion fra Pandora

Ny kollektion fra Pandora

En hverdag badet i guld og glitter

Smykker understreger din personlige stil og fremhæver, hvem du er. Pandoras nye serie PANDORA SHINE giver dig alle muligheder for at mixe, matche og style dit unikke look.

Dette forår lancerer Pandora en helt ny smykkeserie, PANDORA SHINE, med en kerne af sterlingsølv belagt med 18 karat guld. Inspireret af solens glitrende og glinsende skær og i et prisleje, så alle kan være med.

Gør hverdagen lidt sjovere

For Eurowomans assisterende moderedaktør Pernille Rosenkilde, 28, er smykker, og gerne rigeligt af dem, en naturlig del af morgenritualet inden en travl dag med alt fra modeserier til pressemøder, styling og tonsvis af mails.

“Jeg elsker at mixe mange ringe på én gang, så udtrykket bliver vildere og mere iøjefaldende,” fortæller hun.

Hun føler sig nærmest nøgen, hvis ikke både hænder og ører er fyldt med guld, sølv og glitrende stene og for at gøre hverdagen lidt sjovere, vil hun helst mikse på kryds og tværs.

Der er ikke noget rigtig eller forkert

Pernille Rosenkilde bruger sine smykker på mange måder, og for hende er der ikke en rigtig eller forkert måde at bruge dem på. Det handler om at udtrykke sig selv, og det gør hun bedst ved at kombinere dem på kryds og tværs: “Jeg er ikke kun til guld eller sølv, men kan bedst lide at kombinere mange forskellige metaller, stilarter og udtryk i én stor suppedas.”

Det er netop også det, PANDORA SHINE kollektionen handler om; at highlighte det bedste for at skabe en unik stil. Kollektionen er inspireret af solens varme og med de smukke, varme toner, kan alle kvinder være kreative i deres udtryk, og bringe det bedste frem i deres stil.

Lad din personlighed shine

PANDORA Shine er for alle. Uanset om du er til dramatiske stil-statements eller om du er til et mere dæmpet look. Kollektionen giver alle muligheder for at udtrykke din stil med dens kombinationer af sterlingsølv forgyldt med 18 karat guld og smukke håndforarbejdede detaljer. Så din personlighed kan shine, som den virkelig fortjener.

Shine­kollektionen er i butikkerne fra 15. Marts 2018. Priser fra 349 kr. til 1.499 kr.