En hyldest til de ikoniske 70ere
Foto: Udpluk at styles fra Second Females AW18 kollektion som er landet i butikker og webshop.

En hyldest til de ikoniske 70ere

1970erne var en tid med store forandringer. Der blev gjort op med det traditionelle kvindebillede, såvel som ungdomskulturen blev revolutioneret.

Det gav sig også udslag i moden, der også ændrede sig i både hvordan det blev designet, produceret og distribueret - og i særdeleshed hvordan det blev båret.

Den mest indflydelsesrige og legendariske designer fra den tid, er Yves Saint Laurent. Han skabte ikke bare mode. Han designede til det store verdensbillede, hvor han omfavnede de store forandringer i samfundet. Og hans store indflydelse var med til at tale kvindernes rettigheder, når han iklædte dem maskuline silhuetter, hvor den bedst kendte er den kvindelige smokingjakke, Le Smoking.

“When you feel good in clothing anything can happen. Good clothing is a passport for happiness!”
- Yves Saint Laurent

Modearven fra 1970’erne bliver løftet i Second Females AW18 kollektion.

Kollektionen udkom i Juni i butikker og webshop og alle styles kan nu blive dine. Du kan finde tøjet og se meget mere om kollektionen HER

Modige farver og 70er-inspirerede prints er rammen for en kollektion med bløde og maskuline silhuetter. Stilen er legene og anderledes - og det er i stylingen; i mikset og sammensætningen af de forskellige styles, at magien opstår.

”I denne kollektion elsker jeg de tydelige 70er referencer, med YSL som inspiration. Mikset af det maskuline og feminine – og hans for evigt ikoniske ’ le smoking’, spiller en fundamental rolle, og gør AW18 kollektionen eksklusiv og sexet på den helt rigtige måde.”
- Ann Sofie Bønnelykke, Head of PR & Communication hos Second Female

Ann Sofie Bønnelycke, Head of PR communications hos Second Female