Er du i tvivl om, hvilket ur du skal investere i?

Er du i tvivl om, hvilket ur du skal investere i?

Uret er dit uundværlige smykke, og nu lancerer det verdenskendte designbrand, Arne Jacobsen, det helt nye og enestående bangle-ur. Tjek det ud her…

   Det er ikke sådan uden lige at finde det rigtige ur, for et ur er ikke ligesom andre smykker, du fra dag til anden skifter. Uret er dit unikke og personlige smykke, der ikke bare pynter på håndleddet, men som også sørger for, du dagligt kommer til tiden. Det gælder både til møderne på arbejdet, til caféaftalen med veninden eller til blind-daten en lørdag aften. Med andre ord er uret vores faste følgesvend, og derfor vil vi ikke bare nøjes med hvilket som helst ur.

Godt nyt fra verdenskendt dansk brand

   Når snakken falder på sublimt ur-design og høj kvalitet er Arne Jacobsen Watches ikke til at komme udenom.

Arne Jacobsen designede sit første ur (Station-uret) i 1939. Og denne vinter bringer Arne Jacobsen Watches datidens trend frem i nyt lys med lanceringen af det klassiske Bangle-ur i en opdateret moderne version.

intext-1.jpg

   Bangleuret er en klar reference og hyldest til den verdenskendte danske designer Arne Jacobsens storhedstid i 50’erne og 60’erne, hvor han blandt andet berigede os alle sammen med møbelklassikere som ”Myren”, ”Ægget” og ”Svanen”. I samme tid hittede det ikoniske bøjleur, og nu er Arne Jacobsen Watches klar med denne nye og enestående udgave, bangle-uret.

intext-2.jpg

Iøjnefaldende udtryk

   Bangle-uret er til dig, der vil skabe et anderledes og iøjnefaldende look. Uret emmer af høj designfaktor og vil uden tvivl med dets fine elegance peppe din hverdagsgarderobe op. Den ikoniske bøjle-urrem passer til alle Arne Jacobsens klassiske urskiver, så du kan let matche den rette urskive med bøjleremmen. På den måde kan du give din urskive et ekstraordinært og feminint udtryk, der holder sæson efter sæson.   

   Bøjlen er i poleret stål, som både giver en smuk kontrast til de børstede ure, men den passer også perfekt til urskiver med en mere poleret overflade. Bøjlen har en stigelås med tre positioner og leveres som standard med en ekstra løs stigelås, sådan at bøjlen kan tilpasses til både smalle og bredere håndled.

   Arne Jacobsens Bangle-ur fås i størrelserne 30, 34 og 40 mm i de fire ikoniske designs: Bankers, Roman, City Hall og Station i poleret stål, guld eller rosa guld. Pris fra 2.498,- til 2.998,-. Bangle lænken kan også købes separat for 848,-/1.048,- og fås med easy release, så remmen nemt og hurtigt kan skiftes på dit Arne Jacobsen armbåndsur.

Bankers_AJ_53102-2018_ring_45g.pngArne Jacobsen, bangle-ur - BankersRoman_AJ_53313-1419_ring_45g.pngArne Jacobsen, bangle-ur - RomanCity Hall_AJ_53205-2018_ring_45g.pngArne Jacobsen, bangle-ur - City HallStation_AJ_53402-2018_ring_45g.pngArne Jacobsen, bangle-ur - Station