Er du med på trenden: Her er forårets beauty-nyheder

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Natura Nordic, By Lyko, Depend, Cimi, ALVA, Zinobel, DUFFBEAUTY & Faace.

Er du med på trenden: Her er forårets beauty-nyheder

Det behøver ikke længere være kompliceret, dyrt og tidskrævende at passe på sin hud. Der findes både simple og budgetvenlige løsninger, som du kan kaste dig over dette forår for at få glød og booste huden. Bliv inspireret her med 8 bud!

Foråret er på vej, og du skal stensikkert snart ud at lufte kjoler og kortærmede skjorter. Men inden du gør det, hvorfor så ikke gøre noget ekstra for dig selv og give din krop noget opmærksomhed? Om det er håret, neglene, huden eller sjælen, der trænger til en tur, så kalder disse beauty-nyheder på en omgang selvforkælelse.

Sæt dig selv først, kryds en dag i kalenderen og kom af sted!

Budgetvenlig hudpleje med 100% naturlige produkterplanorganic_faace-614x450px.jpg

Har din hud brug for lidt ekstra kærlighed – uden at det behøver at være dyrt og tidskrævende for dig at passe på den? Så tjek Faace ud, som nu endelig kommer til Danmark!

Faace er simple og budgetvenlige løsninger til hudpleje i en travl hverdag.

Produkterne er designet til hud med behov for lidt ekstra kærlighed, der skal bruges på tidspunkter, hvor du mindst gider give den det. Sortimentet består af fire forskellige ansigtsmasker og to renseprodukter, der komplimenterer din hudplejerutine. Der bliver dog ikke sparet på forkælelsen: Produkterne dufter nemlig så godt, at de stadig bringer en afslappende fornemmelse af velvære ind i hverdagen.

Få salon-lignende negle!Ndgroup_alt-614x450.jpg

Drømmer du om at få negle, der ligner, de netop er blevet lagt i salonen, men på ingen tid og til billigere penge? DUFFBEAUTY bryster sig af at måden, der hidtil er tænkt at lave kunstige negle på, og at de har smukke designs og tidsløse farver, som følger tiden største negletrends.

De lover, at deres genanvendelige ’Press-On Manicures’ gør det langt lettere end nogensinde før at få salon-perfekte negle derhjemme, som vil se ud som om, du havde været forbi en professionel.

Metoden er simpel: Du skal blot påføre lim på dine egne negle og sætte den kunstige negl ovenpå. Neglene er ifølge DUFFBEAUTY genanvendelige, kan skræddersys efter eget behov og holder op til 14 dage.

Hver negleæske indeholder 24 negle i 12 forskellige størrelser, og er skabt i en hidtil bedre pasform for at kunne matche enhver.

Sund og smuk hud med hyben, hyaluronsyre og gærekstraktzinobel_.jpg

Går du også op i, hvilke aktive ingredienser, der er i din hudpleje? Zinobel Organic Boost er en prisvindende dansk hudplejeserie, der går målrettet efter de mest aktive ingredienser til vedligeholdelse af huden. Bl.a. et helt specielt magnesiumbundet gærekstrakt, beta-glucan, der gavner huden på alle parametre. Det øger desuden virkningen af den fugtbindende hyaluronsyre, der findes i høj koncentration i mange af Zinobels produkter. Hyben, vindruekerneekstrakt, peptider og vitaminer indgår i synergien, og et hav af beskyttende antioxidanter sætter prikken over i’et.

Serien er tilmed økologisk baseret og vegansk. De fleste kan mærke en forskel efter kort tids brug, især hvis man har udfordret hud. Prøv f.eks. Zinobels serum, dag- og natcreme.

Skånsom intimpleje-rutineAlva-00500.jpg

Hvordan er din intimplejerutine? ALVA Intim er et univers for kvinder med stort fokus på den kvindelige krop. Deres passion er at tilbyde en lækker serie af danskproduceret og parfumefri produkter, som du kan bruge i intimområdet uden bekymring.

Produkterne er udviklet til at bevare og beskytte den naturlige pH-værdi, så du ikke risikerer ubalance i det sarte intimområde.

ALVA tilbyder produkter som intim-vask, -pleje, -barbering og -servietter. Forkæl dig selv og din krop med ALVA-serien.

Gå på opdagelse i ALVA-universet eller find ALVA-serien i Normal.

Brasiliansk mirakelsten giver din hud glødcimi_6.jpg

Har du træt og følsom ansigtshud? Så prøv Gua Sha-massagestenen, som er fra det nye bæredygtige beautymærke Parsa, og er lavet af ægte Rose Quartz udvundet i Brasilien.

Takket være sin karakteristiske form er Gua Sha ideel til afslappende massage af træt og følsom ansigtshud. Den naturlige Rose Quartz-sten har været kendt som en helbredende sten i århundreder. Stenen aktiverer ifølge Parsa blodcirkulationen og øger lymfecirkulationen.

Brug stenen til at lindre muskelspændinger, reducere hævelser og til at mindske træthedstegn.

Parsa bryster sig af at være det beauty brand på markedet, der tænker mest i bortskaffelse af emballage; I deres Nature Love-linje er 97% af emballagen genanvendelig!

Find Gua Sha-stenen og andre bæredygtige beautyprodukter fra Parsa her.

Holdbar gel-neglelakDepend_ny.jpg

Ønsker du en lak som holder bedre? Denne prisnominerede gel-neglelak-serie er bygget på en ny formular med UV/LED-teknologi som ifølge beauty brandet Depend skulle gøre dine negle perfekte og glansfulde i op til 14 dage.

I startkittet er der alt, hvad du har brug for ifølge Depend; Base Coat, Top Coat, Pre-Cleanser, High Shine Cleanser, neglefil, manicurepind, og UV/LED-lampe med adapter. Farverne tilkøbes separat.

Desuden skulle neglelakken være nem at fjerne igen med enten remover 1, som er oliebaseret eller remover 2.

Forårsnyheder til makeuptaskenlykoeyeshadowbild.jpg

Er du på udkig efter forårsfarver i din makeup? Prøv makeup-nyhederne fra Lykos eget mærke, By Lyko. Øjenskyggepaletten Mesmereyes i enten Rosé Rush eller Tempting Taupe er oplagte musthaves.

Ønsker du endnu flere øjenskygger? Så bør du kigge nærmere på Think Big-paletterne. Her får du hele 16 skønne øjenskygger i hver palette. Én med afdæmpede nuancer og én med alle regnbuens festlige farver. Og glem ikke en setting spray som final touch eller til at opfriske dit look i løbet af dagen.

By Lyko tilbyder både en spray med dewy og en med mat finish, så du kan vælge, hvad der passer til dig og dit look.

Award Nomineret Dansk Naturlig Deodorantnaturany.jpg

Vil du tage deodorant på med god samvittighed? Natura Nordic er en dansk virksomhed, som producerer bløde aluminium- og alkoholfrie cremedeodoranter. Alle deodoranter er unisex og kommer i forskellige duftvarianter. Her er der også veganske muligheder og en variant til følsom hud, som er blevet nomineret til Danish Beauty Award 2022.

Virksomheden blev grundlagt i 2021 af et ægtepar. På kort tid har de fået en trofast kundebase, som især består af gravide og ammende, samt alle dem som er bekymret for de tvivlsomme kemikalier, man kan finde i deodoranter.

Desuden er Natura Nordic en miljøbevist virksomhed, hvorfor deodoranterne kommer i en lille fin genanvendelig dåse frem for plastikemballage, som ofte ender i skraldespanden.  

Grundlæggerne er så sikre på, at du vil elske deres effektive deodoranter, at de tilbyder 100% tilfredsgaranti eller pengene tilbage.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hud, Hudpleje og Makeup