Er du også på jagt efter undertøj, der BÅDE er smukt og komfortabelt?

Er du også på jagt efter undertøj, der BÅDE er smukt og komfortabelt?

Ifør dig blødt og sømløst undertøj, der giver dig ultimativ komfort og frihed til at gøre, hvad der passer dig. Sloggis ZERO Feel-linje imiterer din egen hud og dine bevægelser, så du kan koncentrere dig om at have det sjovt.

Vær god ved din krop - den bærer rundt på dig og dit liv.
Så giv den kærlighed tilbage med undertøj, der giver kroppen frihed til at bevæge sig.

Sloggis ZERO Feel-linje føles ikke som undertøj på grund af 360 graders stretch, så det nærmere føles som et ’second skin’, og nu introduceres også en skøn body i serien og den nye farve ’angora’.
Undertøjet er lavet i et blødt og elastisk materiale, som tilpasser sig din figur, og som gør, at du frit og let kan bevæge dig, præcis som du har lyst til. De fine farver opfordrer nærmest til leg, og med ZERO Feel er du sikker på, at undertøjet bliver ved med at sidde, som det skal.

Sloggi-3.jpgZERO feel Bralette fra SLOGGI, 299 kr. 
ZERO feel Hipster fra SLOGGI, 119 kr. 

 

Sloggi-2.jpgZERO Feel Body fra SLOGGI, 499 kr.

TIP

Med en bodystocking er du fri for at vise det sårbare stykke hud mellem bluse og buksekant, som kan have tendens til at titte frem. Og så holder den dig varm gennem vinteren og nu introduceres den nye
farve ’angora’.

Sloggi-6.jpgZERO Feel Top fra SLOGGI, 249 kr.


Sloggi-8.jpgZERO Feel Top fra SLOGGI, 249 kr.
ZERO Feel Hipster fra SLOGGI, 119 kr.

TIP

Dyrk tidens sporty tendens inderst inde med en top, der former brysterne smukt og naturligt uden at stramme.

Om kollektionen
Kollektionen ZERO Feel fra Sloggi blev lanceret i hele verden efteråret 2018 og omfatter en bh-top, en bralette og hipsters. Alle produkterne er lavet af nylon og elastan og er derfor både bløde og elastiske. Undertøjet kan fås i størrelse XS-XL og findes i farver til enhver anledning. Farven Angora er seneste skud på stammen i denne fantastiske kollektion. 

Sloggi-4.jpg