Her er efterårets to største tendenser, du skal kende!
Foto: Bitte Kai Rand

Her er efterårets to største tendenser, du skal kende!

Efteråret er allerede over os både med hensyn til vejret og ens humør. I takt med at dagene bliver kortere og mørkere, er det tid til at pakke det helt lette sommertøj væk og skifte ud i garderoben.

Farver er ikke til at komme uden om dette efterår. Gå all in i samme nuance fra top til tå eller miks farver med den mere afdæmpede af slagsen, såsom armygrøn eller navy blue.

Den armygrønne farve vender tilbage hvert eneste efterår, og den er en klassiker, vi aldrig bliver trætte af. Hvis du er lige så begejstret for denne smukke farve, som vi er, så brug den i et tone-i-tone outfit. For at gøre looket mere interessant og levende, kan du mikse forskellige teksturer og materialer.

På trods af man oftest forbinder blomster med forår og sommer, så er det et af de mest dominerende print dette efterår/vinter. Man kan være vovet og føre sig i blomster fra top til tå, eller man kan bruge det separat sammen med mere nedtonet og klassiske farver som sort eller hvid. Man kan også nøjes med at inkorporere trenden på ens accessoires, såsom bælter eller tørklæder.
Fordelene ved alle disse styles er, at de nemt kan sammensættes til et afdæmpet, elegant og casual look eller tilføje noget sofistikeret med lidt kant.

Besøg vores webshop.

Admiral cashmere - Pris 1.999 kr

Mores Wool frakke - 2.999 kr


Skywalker frakke - 2.799 kr

Skywalker frakke - Pris 2.799 kr

Flower Funghi Linen Blend - Pris 1.299 kr


Moondust jersey pants - Pris 1.399 kr