Eurowoman tester: Lash extension

Lash extensions

Vi tester: 3 metoder, der giver smukke vipper

Er du ikke velsignet med lange bambi-vipper er der hjælp at hente. Vi har testet lash extenstion.

Skønhedsredaktør, Bea Fagerholt
Behandling: Bambi Light
Hvor: Brow Wow, Skindergade 6, 2. sal, 1159 Købenahvn K. Tlf: 61 72 96 55, se mere på: Browwow.dk
Pris: 550 kr.

Hvordan foregår det:
Bambi Light er en behandling, hvor der påsættes 60-80 vipper på hvert øje. Til sammenligning får du mellem 90 og 110 vipper, hvis du bestiller en Hello Bambi behandling. Jeg bliver budt varmt velkommen af medejer Sanne, der skal udføre behandlingen. Jeg lægger mig op på en af lokalets tre brikse, først påsættes en slags tape under begge øjne og så får jeg besked på at lukke øjnene. Den næste time og et kvarter er jeg tvunget til at ligge under en dyne med lukkede øjne, musik i baggrunden, mens der bliver kælet for mine vipper, ikke dårligt! Der limes en kunstig vippe på hver af mine vipper mens længden er under en mm længere end mine egne vipper. Jeg falder i søvn undervejs, hvilket vidner om, at det hverken gør ondt eller er ubehageligt. Da vi er nået til vejs ende, fjernes tapen og jeg kan se resultatet – wow!

Resultat:
Jeg går ikke altid med mascara, derfor føler jeg at forskellen er meget synlig og det skal jeg lige skal vænne mig til. De første 24 timer undgås vand i øjenområdet og der rådes til ikke at bruge olieholdige produkter mens vipperne sidder, olien kan nemlig opløse limen. Vipperne skylles igennem med vand et par gange om ugen og jeg bliver udstyret med en børste, som en mascara uden farve, jeg kan rede vipperne med. Umiddelbart efter behandlingen mødes jeg med en veninde, som straks bemærker forandringen. En kollega tror blot at jeg har taget mascara på mens andre godt synes de kunne se, at der var sket noget. Der går et par dage, hvor jeg synes det er svært ikke at gnide mig i øjnene, men det fortager sig. Jeg nyder dels at vågne om morgenen og se betydeligt friskere ud og ikke behøve tage stilling til, om jeg kan overskue at tage mascara på. Jeg vil helt sikkert gerne springe ud i en Bambi Light igen og næste gang skal det måske være i anledning af en fest, rejse eller begivenhed.


TV: Før. TH: Efter.

Se en test mere på næste side...Skønhedsassistent, Katrine Yde
Behandling: Lash Lift med farvning af vipper
Hvor: Nui Copenhagen, Vimmelskaftet 41A, 1161 København K. Tlf: 27 12 51 01, se mere på: Nuicph.dk
Pris: 520 kr.

Hvordan foregår det:
Med Lash Lift får du lavet et semi-permanent buk på øjenvipperne. Når du skal have et Lash Lift hos Nui, kan du vælge mellem at få farvet vipperne helt igennem eller blot spidserne. Hvis du ønsker at få farvet vipperne fra rod til spids, skal dette gøres dagen inden og tager ca. 15 minutter, hvorimod du kan få farvet spidserne af vipperne den samme dag som lash lift. Farvning af vipper kan svie en lille smule, men det går hurtigt over igen og er ikke skadeligt. Selve permanenten gør slet ikke ondt. Du ligger med lukkede øjne og Sara Maria påfører forsigtigt små skabeloner på dine øjenlåg, som dine vipper skal formes efter. Der findes tre forskellige skabeloner alt efter, hvor stort et buk du ønsker. Behandlingen tager ca. 45 minutter og imens får du lov til at slappe af.

Resultat:
Lash Lift giver et meget naturligt look, hvor vipperne får et let buk og ser dermed mere fremtrædende ud. Mine vipper bukker ret meget i forvejen og derfor var forskellen ikke så mærkbar som det ville være os en person med mere 'lige' vipper, men mine øjne er åbnet mere op og jeg har ikke haft lyst til at bruge mascara siden. Du må dog gerne bruge mascara, hvilket vil gøre dine vipper endnu mere markerede. Hvis du er typen, der dagligt bukker dine vipper, kunne det være en perfekt løsning. Jeg kunne finde på at få det lavet op til en ferie, så man er fri for at bekymre sig om mascara, der smitter af, men samtidig have naturligt markerede og bukkede vipper. Resultatet holder i 4-6 uger.
LÆS OGSÅ: Test dig selv: Hvilken parfume passer til dig?

LÆS OGSÅ: 5 behandlinger der giver vinterglød

LÆS OGSÅ PÅ ALTFORDAMERNE.DK: Til kamp mod appelsinhud - vi har testet de nyeste cremer
Digitaljournalist, Mi Skjold Brix
Behandling: Blink Faux Mink Lite
Hvor: Lash Bar Copenhagen - Store Kongensgade 19A - 1264 København K. tlf: 28 26 26 22, se mere på: Lashbar.dk
Pris: Et nyt sæt vippper koster fra 995 kr., en opfyldning vil koste ca 550-650 kr.

Hvordan foregår det:
Det er min første vippebehandling NOGENSINDE. Jeg har aldrig så meget som farvet dem før, bruger aldrig vippetang, men kun mascara. Jeg har korte vipper og går efter at få et ikke alt for unaturligt udtryk, men med lange vipper.

Jeg lægger mig til rette på en blød briks, får tæppe på og renset mine øjenlåg med en blød skum og lidt vand, mens ejeren Rikke nænsomt fører mit hoved og forklarer processen for mig. Hernæst bliver to eye patches lagt under mine øjne for at isolere de nederste vipper fra de øverste. En speciel følelse og mine øjne begynder at løbe i vand. Men da jeg først har vænnet mig til de kølende elementer, stopper det, og Rikke går i gang. Bortset fra et par sporadiske "niv", når et par vipper ikke helt arter sig, mærker jeg intet, og falder efter kort tid i søvn.

Behandlingen tager ca. to timer og jeg får sat syntetiske vipper på i et ekstra let og fleksibelt nylonmateriale med en middelkurve og i varierende længde fra 8, 9 og 10 mm. Én vippe for hver af mine egne, bliver møjsommeligt limmet på min egne vipper - ikke huden. For at få det til at se naturligt ud, bruger Rikke sorte, matte vipper.

Resultat:
Pludselig har jeg naturlige, lange vipper. Ingen spørger til dem ud over mine veninder i dagene efter, som jo er vant til at se mig med de korte stumper og derfor kan se forskellen. Øjenlågene føles på ingen måde tynget, og jeg mærker ikke selv meget til vipperne, som jeg dog skal undgå at bruge mascara på – hvilket jeg godt kan savne lidt, når der er en festlig anledning – bare for at markere forskellen.

Hver morgen reder jeg dem med en ubrugt mascarabørste og jeg NYDER, at jeg ikke skal lægge makeup om morgenen, men "betaler" til gengæld ved at skulle vænne mig til ikke at okse rundt med kinden på hovedpuden om natten. Så holder vipperne ikke lige så godt.

Efter et par uger har jeg vænnet mig til det, og glæder mig allerede til at få fyldt op igen – næste gang med lidt mere volume – nu hvor jeg har mistet en del af vipperne. Det anbefales, at du gør det hver tredje – hver fjerde uge alt efter, hvor hurtigt dine egne vipper naturligt fælles.Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed