Event: Kom med Eurowoman og Sloggi til åbning af eksklusiv pop-up store i Beauty by Boozt.com

sloggi, fylder 40 år og den klassiske undertøjsskaber har i den grad re-defineret sig selv med introduktionen af premium serien S by sloggi, det ultra-komfortable ZERO Feel og ikke mindst en jubilæums-trusse ’the 79’. Det går ikke ubemærket hen, når Eurowoman i samarbejde med sloggi og Boozt.com inviterer til eksklusiv jubilæumsfejring og åbningsfest af sloggi 40 years pop-up store. Til arrangementet vil der være inspirerende styling talks, fine goodiebags, lækre forfriskninger og meget mere.

Det kan du glæde dig til

  • 17:00: Forfriskninger
  • 17:20: Sloggi og Boozt byder velkommen
  • 17: 40: Styling talk med Pernille Rosenkilde fra Eurowoman
  • 18:00: Beauty surprise
  • 18:30: Køb i butikken til 20%
  • 19:00: Farvel

 

Skyd weekenden og sommeren i gang med en god veninde, og deltag ved det eksklusive åbningsevent med Eurowoman og #Booztxsloggi som værter.

Billetter kan købes her

 

Sommeren står for døren, og de lune måneder er lig med hvide sneakers, lækkert saltvandshår, røde læber, skønne sommerkjoler og det rette undertøj, der matcher din lette sommergarderobe. Vær med, når Eurowoman i samarbejde med Sloggi og Boozt.com skyder sommeren i gang med et eksklusivt event torsdag den 23. maj i Beauty by Boozt på Købmagergade 39. Der vil være store rabatter på Sloggi og Boozt.com-produkter, inspirerende talks om sommerens vigtige tendenser, skønne goodiebags og lækkert til ganen.

 

sloggis 40-års jubilæum

I slutningen af 1970’erne blev sloggi introduceret under pay off’et ”bomuldsrevolution”. Her var der særligt fokus på det bløde, vedsiddende undertøj – og på ungdommen og seksuel frihed, som begge blev vigtige reklamebudskaber for brandet. Sloggi var både modige og de var frontrunners, idet de allerede for 40 år siden annoncerede en helt gennemsigtig bh i Tyskland under sloganet ”Og hvad så? – Kroppen er på mode”. Sidenhen er Sloggi blevet evergreen og en undertøjsskaber, der forstår sig på kvinder og kvindekroppen. Nu fylder det klassiske undertøjsbrand 40 år. Det bliver fejret med et helt særligt eye-candy pop-up koncept, og du er inviteret med til den store åbningsfest torsdag den 23. maj i Beauty by Boozt på Købermagergade 39. Her vil der være 20% rabat i hele butikken – og selvfølgelig også på Sloggis lækre kollektioner. Ud over det vil alle gæster modtage en goodiebag med et Eurowoman og skønne gaver fra både sloggi og Boozt.com.  

 

Stylingguide og beauty surprise

Ingen sommer uden overraskelser. Ved aftenens arrangement vil der være en beauty surprise. Derudover gæster Eurowomans kommercielle redaktør, Pernille Rosenkilde, til en inspirerende talk, hvor du kan blive klogere på, hvordan styling af dit undertøj kan booste dit personlige sommer-look.

Fejring i flere dage

Ud over dette eksklusive åbningsevent åbner Sloggi i samarbejde med Boozt.com en pop-up i Boozts egen butik på Købmagergade. Fra den 21. maj til 8. juni kan du blandt andet købe de populære premium styles fra ’S by Sloggi’ i fine sommerpasteller. Desuden finder du produkterne fra den ultrakomfortable serie ’ZERO FEEL’, og som noget helt særligt for Sloggis 40-års jubilæum vil det være muligt at få fingrene i jubilæumstrussen ’The 79’. En trusse, der forener nutidens fashions-trends med Sloggis oprindelige DNA tilbage fra 1979. Den delikate pop-up er designet af ingen ringere end Uffe Buchard og Jens Løkke fra Darling Creative Studios og er bestemt et besøg værd.

Ses vi?

billede-nederst.jpg