#EWstylecrush: Fiona Jane

Modeblogger Fiona Jane: Her er mine 5 shoppetips

#EWstylecrush: 30-årige Fiona Jane har været modeblogger siden 2009 på Spotding.com, og arbejder som DJ og International Event Manager på rewardStyle i London. Og så har hun en fed stil!

Look 1

Her er jeg på vej i lufthavnen hvor jeg skal til LA og Coachella festivallen for første gang! Jeg har mine ynglings vintage ripped jeans på, Adidas superstar, Gestuz t-shirt, Gap leather jakke, Prada solbriller & River island taske. Jeg kan godt lide at være praktisk, men stadig med en edge som fx. den pink fjertaske!

Look 2

Min yndlings strik er denne Bella Freud som har holdt mig varm over vinteren, men ogsaa sagtens kan bruges til kolde sommeraftner nu her. Her har jeg den på sammen med ZARA højtaljede bukser, Uniqlo roll neck, Rayban solbriller & Topshop boots. Billede er taget i min frokostpause sammen med min blogger veninde i Østlondon.

Look 3

Elsker det her lyse afslappet suit fra Filipa K stylet med støvler, det kan ogsaa se cool ud med denim jakker over!

Hvad er din favorit butik?
Jeg har ikke en favorit butik, men jeg kan godt lide at gå i koncept butikker, hvor de har et blandet udvalg af designere, hvor items er nøje udvalgt og betjeningen er i top. Nué Cph og Time's Up i Krystalgade synes jeg er to gode bud. I London skifter det efter hvilket område jeg shopper i, men Bluebird på King's Road & Dover Street Market i Covent Garden er altid et besøg værd.

Hvad er din favorit webbutik? 
Jeg er med tiden blevet meget bedre til at onlineshoppe og mine favorit websites er for tiden Topshop, Net-a-Porter & Mytheresa. Jeg kan også godt lide at forberede mine køb hjemmefra online, inden jeg går i butikker. På den måde bliver min shopping mere målrettet og jeg kommer hjem med ting jeg virkelig har brug for og som passer ind i resten af min garderobe. Jeg bruger også online butikker til at få et overblik over high-end designer varer, når de er på udsalg da man virkelig kan gøre sig en stor besparelse og det kan jeg godt lide.

Hvilke 4 ting ønsker du dig lige nu?
Jeg har for nylig ryddet op i min garderobe, taget det tøj væk jeg ikke går med længere og som skal med på loppemarked. Jeg prøver at følge Vivienne Westwood's motto: "Buy Less, Choose Well and Make it last" da jeg prøver at shoppe mere med eftertanke. Jeg har skiftet vinter tøj ud med sommertøj og heldigvis er jeg stadig glad for det meste af mit sommer tøj som kan genbruges. Dog mangler jeg stadig at supplere med nogle enkle items for at forny mit look - lige nu kigger jeg på følgende:

1/ Statementjakker er nok det jeg har mest af i min garderobe og jeg er altid på jagt efter en ny sej model (gerne på udsalg som fx. hos Acne Archive i Elmegade) Jeg elsker den klassiske biker jakke style som alle kvinder burde eje en af. Mange danske brands har nogle flotte som fx hos GESTUZ .

2/ Jeg har altid elsket smykker til at style et personlig look (pt har jeg massere af sølv ringe på til Coachella Festival!) Jo ældre jeg er blevet jo vigtigere er kvalitets smykker blevet for mig (og jeg er nu også bedre til at passe på dem!) Jeg har mit smykkeskrin fyldt med vintage lir og loppefund som jeg elsker, men går nu mere efter designere som Maria Black. Jeg drømmer også om at adde smykker fra danske Orit Elhanati & Sophie Bille Brahe.

3/
Jeg er nu bedst til at få købt støvler, men mangler nogle sandaler til denne sommer. Jeg har nogle sorte Zara sandaler som jeg er rigtig glad for, men gad godt eje nogle brune, gerne nogle der kan holde nogle sesoner som dem her, der er fra ATP ATELIER.

4/
Jeg elsker trekants BH'er og en hvid blonde af slagsen er uundværlig om sommeren. Den kan bruges under alle sommer kjoler, t-shirts og kan give et sexet touch til en nedringet top til sommer aftnerne! Jeg er i LA pt og skal forbi danske Annie Bing's flagship butik. Hun er en af de bloggere som jeg arbejder med på RewardStyle og hun har designet den perfekte blonde trekants BH som jeg må eje.

Hvad er dit bedste køb nogensinde?
Jeg har mange yndlingskøb som fx vintage items fra Time's Up Vintage (også fra dengang der var butik i Blågårdsgade!) eller loppefund fra bla. Rita Blue's lopper hvor jeg også selv Ind i mellem har en stand. Mit nuværende bedste køb må nok være min sorte klassiske Isabel Marant blazer som er perfekt til job, praktisk og ser cool ud!

Hvad er dit favorit skønhedstip/produkt?
Jeg tror på at man skal have det godt med sig selv og den naturlige skønhed vil stråle af sig selv, men selvfølgelig kan man hjælpe det på vej! Siden jeg flyttede til London for tre år siden, er velplejet negle blevet en prioritet for mig, da jeg begynde at gå til min dengang lokale nail-pusher på Kingsland Road i East London. Nu får jeg næsten hver måned lavet shellac negle og det er jo ren luksus! Heldigvis kan man finde negle shops i London som er ret billige (tror aldrig jeg har fået en manicure i kbh før, da priserne er helt anderledes!)

Jeg har lyse øjenbryn og vipper og får dem derfor farvet i en lysebrun nuance om sommeren. Det er et lækkert naturligt look som er praktisk i poolen, og så kan jeg holde mig til min Mac concealer til under øjnene.

Min hudpleje routine er rimelig simpel. Morgen: koldt vand i ansigtet/ eller bad for at vågne op, min øjencreme som er Clinique All about eyes Serum, en fugtig dag creme fra Clinique, der hedder Clinique Moisture Surge Intense), en mascara fra Lancome og og min MAC concealer.Om aftenen renser jeg min hud med Bioderma rense produkt, tager Make up af med NO.7 Make Up remover (den fra Matas brugte da jeg boede i DK) og en nat creme fra clinique. Et par gange om ugen bruger jeg Kiehls Midnight recovery concentrate omkring øjnene eller en Clinique skrubbe maske når jeg er i bad. Til kroppen bruger jeg Bio Oil.

Hvad er dit bedste shoppetip?
Som blogger kan jeg ikke ligge skjul på at jeg elsker at shoppe og jeg er ret god til det! :) (Topshop, Oxford Street kender jeg som min egen bag loppe og er fem minutter fra hvor jeg bor- meget farligt!)

Her er mine shoppe tips: 1: Shop alene eller med en der kender dig og din stil godt 2: Læg en plan for hvad du skal shoppe så du ikke risikere fejlkøb 3: Shop altid i flade praktiske sko og tøj man nemt kan tage af og på i prøve rummet 4: Inden du køber, så visualiser hvordan du kan style det item med ting fra din garderobe. 5: Shop med penge på kontoen (jeg personligt hader og bruge penge jeg ikke har, det kan gå galt!)

Hvem er dit stilikon?
Min yndlingsæra er helt klart 60'er og 70'erne og jeg har altid været meget inspireret af den tid både moden men også musikken og de mennesker som levede dengang. Jeg har ikke et stilikon, men jeg har altid været vild med Francoise Hardy og Jane Birkin, da de repræsenterer et stilunivers, jeg kunne se mig selv i.

Hvilken webside finder du mest inspirerende og hvorfor?
Til dagligt i mit arbejde som blogger og på rewardStyle følger jeg med i den internationale blogosfære og er updateret på trends indenfor mode, events og interiør verden. Men jeg bliver nu aller mest inspireret når jeg på mine rejser og møder seje kvinder som lade sig interviewe til mine "Spotding Closet" film. De åbner op for deres garderobe og deler ud af deres personlige historier. Min seneste film var med min veninde og sangerinde Fallulah og jeg har flere på vej! 

Jeg synes også Makeitlast.se er et godt initiativ så dem holder jeg øje med!

 
SE OGSÅ: Se de inspirerende looks fra gaden under modeugen i London AW15


SE OGSÅ: Styling tip: Den dybe v-hals

SE OGSÅ: Ugens favoritter: Forårsjakker 

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil og Negle