Sonja Richter
Foto: Signe Vilstrup, m.fl. Sonja Richter elsker blandt andet at bruge velduftende olier på kroppen.

Sonja Richter

Sådan bliver Sonja Richter smuk

Sonja Richter er til både nostalgi og effektivitet, når det gælder skønhed.

SONJA RICHTERS 7 SKØNHEDSBUD

1 TAG ÉN PÅ ØJET
Når du laver film og teater, arbejder du ofte både dag og nat, og du får derfor en meget urytmisk søvn. Her er Olays øjencreme – et lille vidunder, der minimerer hævelser og fjerner mørke rande under øjnene.

 
Total Effects Eye Transforming Cream, 15 ml, Olay, 170 kr.

2 EN DUFT AF OLIE
Siden jeg var helt lille, har jeg kun brugt olier på kroppen, fordi jeg har ekstremt sart hud. Jeg får mange komplimenter for min yndlingsolie, der dufter af appelsin og mynte og holder min hud blød og fugtet hele dagen.

 
Body Oil, 03 Wild, 200 ml, Karmameju, 249kr.

3 REJS LET
De seneste år har jeg haft mange arbejdsdage i udlandet, så for at kunne have mine toiletsager med i håndbagagen bruger jeg gerne multiprodukter, som den farvede dagcreme fra Olay, som både plejer og giver en let dækning.

 
Total Effects Touch of Foundation, 50 ml, Olay, 170 kr.

4 MÅSKE LIDT MASCARA
Mit arbejde indebærer en hel del sminke, så jeg har stort set aldrig makeup på i hverdagen, hvis jeg kan undgå det. Men er der fest, så kommer min sorte mascara fra Jane Iredale frem.

 
Mascara, Jet Black, Jane Iredale, 150 kr.

5 SÆBE DUFTER GODT
Jeg elsker lavendel- og rosendufte, så i mange år har min yndlingsparfume været den gamle Estée fra Estée Lauder. Den er meget enkel og dufter af sæbe på en lidt nostalgisk måde, som jeg godt kan li’.

 
Estée Pure Fragrance Spray, 60 ml, Estée Lauder, 520 kr.

6 RED HÅRET
Mit hår bliver virkelig mishandlet på det groveste på grund af mit arbejde – det bliver farvet, permanentet, føntørret og krøllet, men Kérastases Nutritive maske kan stort set reparere alt. I øjeblikket er mit hår meget medtaget, så jeg bruger den to gange om ugen.

 
Nutritive Masquintense, 200 ml, Kérastase, 290 kr.

7 SERUM GØR FORSKELLEN
Hos Britt Ahrensberg, hvor jeg får behandlinger, har jeg fået en prøve på et serum fra iS Clincal, som var ret effektivt. Min hud føltes meget ren og blød i de uger, jeg testede den, så den vil jeg købe næste gang.

Active Serum, 15 ml, iS Clinical, 659 kr.


Læs også: Sådan får du flot hår til vinter

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Sonja Richter