Emily Salomons bedste skønhedstips

Foto: Emilysalomon.dk

Emily Salomons bedste skønhedstips

Få Emily Salomons bedste skønhedstips

Emily Salomon arbejder hos Noise PR og har bloggen Emilysalomon.dk. Her deler hun ud af alt fra opskrifter til tips, og vi er vilde med hendes stil - især hendes skønhedsstil. Derfor har vi bedt hende dele sine bedste tips til lækkert hår, flotte negle, fin hud og en skøn makeup med dig.

Læs, hvordan Emily holder sig skøn på de næste sider.

Hår

Hvad gør du for at holde håret lækkert og velplejet?
"Jeg bliver klippet 2-3 gange om året af Mie hos Palma, og ellers følger jeg en ret striks hårplejerutine, der står på hårvask max. hver anden dag og kun i sulfatfri shampoo, masser af pleje i form af hårkure og leave in treatments og så lidt varmestyling som overhovedet muligt. Jeg føntørrer kun mit hår ganske sjældent og prøver at nøjes med at hive glatte- eller krøllejernet frem et par gange om måneden. Og så slutter jeg i øvrigt altid hårvasken med koldt vand, der får frizz og krus til at lægge sig og håret til at syne blankt og sundt. Jeg bruger primært hårprodukter fra Purely Professional (Shampoo 0 og Conditioner 2) og L'Oréals Hair Expertise serie, begge er uden sulfater og silikone."

Hvordan styler du det typisk til daglig, og har du et godt tip til en hurtig, men sikker hverdagsfrisure?
"9 ud af 10 dage krammer jeg lidt Invisible Serum fra Davines eller olie fra Moroccanoil i det og af og til lidt tørshampoo fra Klorane eller Davines i bunden, og det er det. Ellers er jeg helt vild med en 'waterfall braid', der er lidt svær at lære, men hurtig når først man kan (youtube er din ven)."

Hud

Hvilke produkter bruger du til daglig, når du skal rense, pleje og nære din hud?
"Jeg er begyndt at bruge Beauté Pacifiques produkter for et par måneder siden og er meget, meget begejstret. Ellers er jeg kæmpe fan af Rudolph Care, især kropsolien og -balmen har en fast plads på mit badeværelse. Og så er jeg afhængig af Cliniques øjenmakeupfjerner, som er den eneste, jeg ikke får udslæt af, og som samtidig er vildt effektiv. Og så Urtegaardens mandelolie (sponsoreret link), den bruger jeg til det hele; neglebånd, fjerne makeup, som kropsolie og i hårspidserne."

Har du et hemmeligt tip til flot hud – især her om vinteren, hvor huden er ekstra udsat?
"Sidste år gik min hud helt bersærk i frostvejret, og jeg blev af en veninde rådet til at prikke hul på E-vitaminkapsler og smøre indholdet fra 1-2 kapsler på huden i ansigtet hver aften. Og det hjalp. Og også olie sådan helt generelt. Både til at smøre på huden, men også fiskeolie og kæmpenatlys- og hørfrøolie i juicen om morgenen."

Se de foretrukne e-vitamin kapsler på med24.dk (sponsoreret)

Hvordan forkæler du dig selv, hvis du har lidt ekstra tid til skønhedspleje?
"Jeg lægger ansigstmasker og gerne nogle stykker i træk. Eksempelvis først en eksfolierende maske med frugtsyre (er glad for den fra REN), så en rensemaske (her bruger jeg Beauté Pacifique) og til sidst en fugtmaske (Avedas er god). Derudover er en maske af et par spiseskefulde græsk yoghurt (10%) og en teskefuld honning også et hit. Og så ellers en god stak magasiner, et glas vin, rar musik og duftlys."

Negle

Hvad gør du for at holde neglene flotte?
"Jeg besøger jævnligt min negleguru Laura hos Beauty Avenue på Frederiksberg, hvor jeg også får lavet shellac. Er virkelig doven mht. neglepleje ellers, men husker på hendes anvisning at smøre neglebåndene med olie relativt ofte."

Har du en favoritlak? Og skifter du ofte neglelakfarve?
"Jeg elsker Essie (især i farven Not Just a Pretty Face og Twin Sweater Set) og ja, hvis ikke jeg lige har shellac på, så står den på ny neglelak ca. hver anden til tredje dag. Neglelak er flot, men afskallede negle er noget af det grimmeste, jeg ved, så den skal skiftes ofte. Jeg har aldrig den samme farve på to gange i træk."Makeup

Hvordan ser din hverdagsmakeup ud, og hvilke produkter kan du ikke leve uden?
"Jeg gør stort set det samme hver dag og med de samme, i min optik, uundværlige produkter: Giordani Gold Tinted Moisturizer fra Oriflame, der dækker ganske let og giver glød, cremeblush fra Chanel i farven Révélation, øjenbrynsskygge fra Anastasia, concealer og lys kohl fra Oriflame, Master Precise eyeliner fra Maybelline, False Lash Wings mascara fra L'Oréal (den bedste mascara ever!) og Lip Glow læbepomade fra Dior, der giver naturligt røde læber."

Hvad er dit bedste makeuptip?
"At huske at fylde øjenbrynene ud, det gør hele forskellen, og at bruge cremeblush, det ser så naturligt friskt ud. Og at lægge en lys kohl på øjets nederste våde kant. Det åbner virkelig øjet op."

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Negle