Eurowoman

Få looket fra By Malene Birger

Af Anette Langberg 10.aug.2013 Mode

By Malene Birger afholdte i år sit show til Copenhagen Fashion Week på Hotel D’Angleterre. Det danske brands univers er kendt for at være klassisk og stilsikkert, og det samlede look til showet skal gerne vise denne ånd.

På catwalken til By Malene Birgers show til årets Copenhagen Fashion Week var det stylisten Sidsel Marie Bøg fra Shu Uemura, der stod for håret til det danske modehus’ look for SS14.Der er taget udgangspunkt i den klassiske chignon, der også er kendt som ”french twist”. Håret har fået lidt volumen på toppen, og siderne er stramme og skrabede, hvilket tilfører lidt råhed til By Malene Birgers klassiske look.

Chignonen består af to twists, der er fæstnet længere nede i nakken end normalt, og den er snoet, hvilket får frisuren til at blive mere livlig og legende.Sådan skaber du selv looket:
Håret forberedes med Deep Sea Foundation, hvorefter det fønes med Essence Absolue i længderne og en smule Satin Design fønes i toppen for at give volumen. Volume Maker Cresecendo Powder Brush bruges til at skabe en mat effekt og opbygge den sidste volumen fortil. Der afsluttes med hårspray Sheer Laquer.Følg Shu Uemura på Instagram: @shu_uemura_art_of_hair_dk

Se også: Kom backstage med modellerne
Se også: Streetstyle fra Copenhagen Fashion Week


Henter...