Få modebloggerens cityhacks til London!

Få modebloggerens cityhacks til London!

Fredes Blog har været en tur i London, og her kan du læse om hendes #spiescityhacks

Har I læst min rejsedagbog fra London her? Som lovet kommer her min shoppingguide til den britiske hovedstad. Jeg var egentlig ikke så forelsket i London, før jeg tog af sted, men jeg må indrømme, at byen vokser på mig. Efter at have travet den rundt en hel weekend har jeg meget bedre overblik over nogle af kvartererne og har helt klart fundet nogle favoritspots.

London er gigantisk, og jeg researchede mig derfor frem til nogle områder, jeg ville besøge, inden jeg tog af sted. Jeg brugte derfor mest tid i Soho, Covent Garden og Shoreditch. Næste gang jeg skal til London, vil jeg dog prioritere at besøge nogle områder syd for Themsen som fx Peckham.

London har rigtig mange gode sneaker-butikker, og den britiske kæde Size? har tre butikker i byen. Min foretrukne er den på Neal St., som jeg synes har det bedste udvalg. I Shoreditch besøgte jeg den svenske sneakershop Sneakers’n Stuff, som ligger på Shoreditch High Street. Offspring er en anden sneaker-kæde, som også ligger forskellige steder. Jeg besøgte den i Covent Garden, som også har et rigtig skarpt udvalg af sneakers. London har også en NikeLab-butik i Shoreditch. Det er her, de øverste og mest eksklusive af Nikes sneakers kan købes. 

Size?// 37A Neal Street

Sneakers’n Stuff// 107-108 Shoreditch High Street

Offspring// 60 Neal Street

NikeLab 1948 LDN// Arches 477-478 Bateman’s Row

På Oxford Street ligger alle tænkelige store butikker, men jeg vil fremhæve Topshop, som er GIGANTISK og helt fantastisk. Der er en kæmpe skoafdeling, vintageafdeling og så selvfølgelig Topshop Boutique, som er så dødsens pæn. Selfridges er et stormagasin, som også ligger på Oxford Street og bestemt er et besøg værd.

Topshop// 214 Oxford Street

Selfridges// 400 Oxford Street

Browns Fashion// 24-27 S Molton Street

I Soho ligger der en god blanding af butikker som den hypede Palace Skateboards, der har logoprintede sweatshirts og tees samt et misundelsesværdigt mosaikgulv … Haha. Lige rundt om hjørnet finder du Supreme, som på trods af et lidt slattent udvalg altid lige er et besøg værd.

Palace Skateboards// 26 Brewer Street

Supreme Paris// 2-3 Peter Street

Liberty er et lille, men fantastisk stormagasin, der har ALT, hvad du kunne tænke dig. Et sindssygt udvalg af high end-brands, en Nike-shop-in-shop med NikeLab og selvfølgelig de kendte Liberty-produkter. Selve bygningen er et gammelt bindingsværkshus, som er besøget værd. Café Liberty serverer en fremragende high tea med petitfours og scones.

Som en hypermoderne pendant til Liberty ligger Dover Street Market en lille gåtur syd for Soho. Der er uendelige etager (ej, måske seks) af avantgarde og high end-mode. Kælderen er fyldt med Comme des Garçons, og øverste etage er fyldt med Comme des Garçons Play. Butikken selv er så smukt indrettet, at det er en oplevelse i sig selv. Rapha Cycling Club ligger også i Soho og tiltrækker cyklister fra nær og fjern, der kommer stavrende ind i cykelsko for at drikke (virkelig god) kaffe og sludre. 

Liberty// Regent Street

Dover Street Market// 18-22 Haymarket

Rapha CC// 85 Brewer Street

I Shoreditch finder du det nyåbnede Boxpark, en stribe af lastcontainere, der er omdannet til små butikker med alt fra Diptyque-duftlys til outdoor-gear og udvalgte designere. Øverste etage er en food court med store tagterrasser. 

I den nordlige del af Shoreditch ligger Goodhood, en multibrandbutik med sneakers, lifestyleprodukter og kontorartikler. Butikken i to etager er proppet med dimser, planter og lightboxe, og det er umuligt ikke at finde en eller anden dims, du ikke kan leve uden.

Boxpark// 2-10 Bethnal Green Road

Rokit Vintage// 101 Brick Lane

Goodhood// 151 Curtain Road

Hostem// 28 Old Nichol Street

Glassworks// 189-190 Shoreditch High Street

House of Hackney// 131-132 Shoreditch High Street

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og London