Få velvære i krop og sjæl

Få velvære i krop og sjæl

Det er snart sommer, og din krop har helt sikker brug for ekstra pleje. Se her vores favoritter, der vil give dig ekstra velvære.

Læs mere på næste side...

Green & Spring
Få fingrene i det fine britiske hudplejemærke Green & Spring, der endelig er kommet til Danmark. De 100 % naturlige produkter til krop og ansigt er inspireret af den engelske natur og indeholder urteekstrakter som lavendel, rosmarin og kamille, der i århundreder har været en del af det engelske naturapotek.

Body Lotion, Relaxing, 269 kr. Antibacterial Hand Gel, 89 kr. Begge fra Green & Spring hos Sooluxury.comHovedpude mod rynker
Denne særligt designede hovedpude giver en bedre placering af dit ansigt om natten, så du undgår soverynker og linjer, der med tiden bliver tydeligere og sværere at komme af med. Pudens fyld er i allergivenligt syntetisk materiale og fås med bomulds- eller silkebetræk i to størrelser.

Save My Face Pillow, lille størrelse hos Shop.heincare.dk, 620 kr.Detox dit ansigt
Svenske Estelle & Thild har udviklet to detox-produkter til dit ansigt. Ansigtsscrubben med
mikroperler eksfolierer og fjerner døde hudceller. Desuden klargør den huden til ansigtsmasken med økologisk dyrket aloe vera, der opløser tilstoppede porer og fjerner affaldsstoffer fra huden. Resultat: blød og ensartet hud med flot glød.

Micro Scrub Lily, 230 kr. Detox Mask Lily, 325 kr. Begge fra Estelle & Thild.

Løb i grøntsagsmarken
9. juni afholdes AarstiderneLøbet på den idylliske Krogerup Avls-gaard i Humlebæk. Vælg mellem en 5- eller 10-kilometers løberute i skønne omgivelser, og afslut den gode indsats med en brunch i Aarstidernes café.

For mere info se Aarstiderne.com/loebSporty Matilde
Matildes kakaomælk er kommet i en ny sporty version. Smagen er stadig den samme, men den nye kakaomælk indeholder 40 % ekstra valleprotein og har et lavt fedtindhold. Perfekt efter træning eller til den lille sult.

Matilde Sport fra Arla, 23 kr.
Hurra for Hurraw
Nu er det muligt at få veganske læbepomader, der udelukkende er fremstillet af økologiske og rå ingredienser. Fås i lækre smagsvarianter som citron og pebermynte, men også i mere overra­skende versioner som Earl Grey, kanel eller kaffe med et hint af farve eller med solfaktor 15.

Lip Balm fra Hurraw hos Helsemin.dk, 49 kr.

Se også: Sådan får du hud der stråler

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed