Få flot og glad forårshud
Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: AVIVIR, Beauté Pacifique, House of Brands, mbh Derma Supply, Moesgaard Cosmetics, Skin Comfort & SKØN Skincare.

Få flot og glad forårshud

Trænger din hud til lidt ekstra kærlighed efter vinterens tørre luft og kølige temperaturer? Få inspiration til, hvilke nye favoritter du skal tilføje til din plejerutine.

Vi vil alle gerne have så meget som muligt ud af vores hudplejerutine. Og det kræver, at vi finder de produkter, der passer bedst til lige præcis vores hud. Mangler du inspiration, så se med her, hvor du kan blive klogere på 7 forskellige brands med hver deres innovative metoder.

Kvalitet og virkning i mere end 30 åravivir.jpg

Jesper og Susan Hummeluhr, der er grundlæggere og indehavere af danske AVIVIR, har gennem de sidste 30 år udviklet højaktive Aloe Vera- og Baobab-hudplejeprodukter baseret på naturlige og økologiske ingredienser – og altid med fokus på miljøet, naturen og arbejdsforholdene i Mexico og Senegal, hvor råvarerne til AVIVIR kommer fra.

Serien AVIVIR Aloe Vera er kendt for sin genopbyggende, lindrende og reparerende effekt på huden. Eksempelvis blev AVIVIR Aloe Vera After Sun kåret til ’Best body product of the year’ ved Danish Beauty Award i 2011, ligesom AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion SpF 30 blev kåret som ”Bedst i test” hos Forbrugerrådet Tænk i 2020.

Det ypperste inden for dansk hudplejebeaut_pacifique.jpg

Bliver du dagligt påvirket af hudlidelser eller ønsket om en styrket hud? Danske Beauté Pacifique er hudeksperter og kan hjælpe dig med problematikker som f.eks. rynker, solskader, rødme eller uren hud.

Beauté Pacifique har siden 1997 holdt sig opdateret inden for dermatologisk forskning på verdensplan. De håndplukker effektive ingredienser og skaber produkter, hvor effekten både kan ses med det blotte øje - men også i dybden ved hjælp af ultralydsscanning.

Brandet har især specialiseret sig i A-vitamin, da det har en fantastisk evne til at styrke og reparere huden.

Se mere på beaute-pacifique.com

"Skincare is healthcare"House_of-Brands.jpg

I 1989 blev MURAD grundlagt af den amerikanske hudlæge og farmaceut Dr. Howard Murad, der er kendt for sin unikke videnskab om vand, som er nøglen til sund hud.

I 1992 lancerede han hudplejeprogrammet ”THE MURAD RECIPE”, hvor fokus er på at binde vand i cellerne. Det er nemlig ikke kun på overfladen af cellerne, væsken skal bindes for, at huden forbliver dehydreret – det er også inde i selve cellerne. Ellers kan de miste deres spændstighed.

I dag er Murad et prisvindende brand – bl.a. med deres produkt Retinol Younth Renewal - og det mest solgte i USA.

Produkterne er beregnet til alle hudtyper og kan skræddersyes til det ønskede resultat uanset din alder og hudtype.

Det uundværlige A-vitaminmbh_Derma_Supply.jpg

“A-vitamin er den største mangel i verden. Men de fleste er uvidende om, at de lider af en kronisk, lokaliseret mangel på A-vitamin. Fordi A-vitamin er lysfølsomt, ødelægges det hver dag i vores hud, og det er hovedårsagen til, at vi udviser for tidlige aldringstegn”, fortæller Dr. Des Fernandes, manden bag skønhedsbrandet Environ.

Environs STEP-UP SYSTEM blev skabt for at imødekomme netop manglen på A-vitamin i huden samt erstatte og gradvist vænne den til højere koncentrationer af det essentielle vitamin.

For at opnå den ultimative hudplejerutine og det bedste resultat tilbyder Environs univers også mange andre intelligente produkter. Se udvalget her og se oversigten over forhandlere.

Hudpleje uden udløbsdatoMoesgaard_Cosmetics.jpg

Langt de fleste skønhedsprodukter har ikke en emballage, der beskytter mod forurening, lys og ilt. Og det er på netop det punkt, Neovita Cosmetics adskiller sig fra andre hudplejeserier. Deres produkter kommer nemlig i lufttætte beholdere, der sikrer, at de altid er 100% beskyttet mod lys, UV-stråling, ilt og bakterier. Det gør, at alle virkestofferne er bevaret, når produkterne bruges.

Modsat mange andre garanterer Neovita en unik produktkvalitet og absolut renhed i form af produktsterilitet. Deres hudplejeprodukter er fuldstændig fri for direkte og indirekte konserveringsmidler, og den innovative beholder gør, at produkterne kan holde til evig tid.

Desuden kommer produkterne ud som en mousse, som optages syv gange bedre i huden end almindelige cremer. Neovitas produkter har allerede gjort en forskel. Se bare her.

Vil du have det optimale ud af din hudpleje? Find din nærmeste Neovita-forhandler og følg med på Instagram.

Naturlige ingredienser med spektakulære effekterSkøn_Skincare.jpg

Mange af os forventer spektakulære effekter, nem påføring, naturlige ingredienser og en dejlig duft, når vi investerer i nye hudplejeprodukter. Og præcis det finder du hos D’ALCHÉMY.

Heriblandt den særdeles gode D’ALCHÉMY Neck & Décollage Wrinkle Refill som giver usammenligneligt god pleje af nakke og décolleté og er yderst effektiv i kampen mod alderen.

Cremen giver synlig udjævning af eksisterende rynker og reducerer samtidig dannelsen af ​​nye. Præparatet stimulerer produktionen af ​​beta-endorfiner i huden og indeholder desuden naturlige antioxidanter, der beskytter huden mod negative virkninger af frie radikaler. Huden genvinder sin balance og bliver glat og elastisk.

SKØN trend - grønne effektive produkterSkoenskincare.jpg

Kender du fornemmelsen af en hud, som gløder smukt og føles blød og behagelig?

Kvinden bag SKØN SKINCARE, Mina Ingerslev, har 25 års erfaring fra skønhedsbranchen. Her har hendes fornemmeste opgave været at udvikle naturlig hudpleje, som arbejder med hudens microbiome, da effekten heraf giver en hud i balance.

Hele essensen af SKØN SKINCARE er netop at skabe sunde, naturlige hudpleje produkter, som kan gøre en forskel. Særligt vigtigt for brandet er det desuden, at deres produkter bliver fremstillet under grønne forhold i en bæredygtig produktion.

SKØN SKINCARE er helt klart et hudplejebrand, du skal holde øje med.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hud og Hudpleje