Fem lækre tasker til forårssæsonen

Foto: GettyImages. Artiklen er sponsoreret af: Birkmond, Helm, Hvisk, Neye og Solon

Fem lækre tasker til forårssæsonen

En smuk taske er en perfekt måde at pifte ethvert outfit op. Vi har samlet nogle af forårets lækreste taskemodeller.

En elegant, lille taske til det allermest nødvendige, eller en rummelig, lækker taske med plads til det hele? En pangfarvet og opmærksomhedskrævende model, eller en taske i en mere neutral farve, der går til det hele?

Uanset hvilken taske, du er på udkig efter, er der god mulighed for at finde inspiration her.

Vi har samlet fem af forårets skønneste taskemodeller.

Musthave lædertaske til studie, arbejde og hverdagbirkmond_billede.jpgFirenze skuldertaske fra Birkmond – Pris: 995,00 kroner

Har du hørt om Birkmond

Birkmond er et lille dansk firma, der laver fede lædertasker til en super pris, da de undgår dyre mellemled. Taskerne er stilfulde og praktiske og derfor populære blandt både mænd og kvinder. Birkmond værner om det smukke håndværk og det naturlige materiale, læder, som kun bliver smukkere med årene.

Birkmond har en unik og charmerende butik i Latinerkvarteret i Aarhus. I den historiske og hyggelige bindingsværkbygning kan du opleve det bløde skind og den specielle indretning, der næsten udelukkende er baseret på naturlige materialer. 

Overvej for eksempel den smukke Firenze skuldertaske fra Birkmond, som er en lækker og stilren skindtaske – perfekt som skuldertaske, arbejdstaske eller skoletaske med plads til 13”-15” computer.

Se flere flotte tasker på Birkmond’s webshop

Vidunderlig skindtaske fra Adax i sommerfarver

helm_bil.jpg
Cormorano Mako skindtaske fra danske Adax.

Denne overskønne Cormorano Mako skindtaske fra danske Adax er helt perfekt til dig, der går op i høj kvalitet, et smukt design og stor rummelighed. 

Med taskens store hovedrum har du både plads til en lille kalender, dine solbriller samt din mobiltelefon og pung, så du altid kan medbringe dine vigtigste ejendele. 

Dametasken bæres enten i den aftagelige hank eller i den lange, justerbare og aftagelige skulderrem. 

Med det rå skind, de fine detaljer i form af det blanke logo og de skinnende spænder, kan denne taske tilføre et feminint og elegant look til alle dine forskellige outfits. 

Køb tasken hos Helm, hvor du også kan finde andre flotte modeller. 

Farverige tasker fra Hviskhvisk_billede.jpgGlaze fra Hvisk. Pris 499 kr

Denne sæson er præget af skønne farver i alverdens nuancer, hvilket Hvisk's SS19 kollektion også afspejler. 

Især tasken Glaze er velmodtaget og kan give dit hverdagsoutfit et mere farverigt og legende look. 

Hvisk udforsker modens omskiftelige trends og leverer farverige fortolkninger af disse med stærkt fokus på materialer, kvalitet og kreativitet. 

Se flere tasker fra Hvisk her.

Sidney workbag fra Aura – musthave til hverdagenneye_billede.jpgAura workbag

Er du til det tidløse, skandinaviske look, så er denne Aura workbag et musthave. Tasken kan rumme alt det nødvendige i hverdagen. Praktisk – på en virkelig fin måde.

Aura er for dig, der gerne vil have styr på dine essentials i taskegarderoben – uden at betale en formue. Netop det, gør denne lækre skindtaske fra NEYE til en favorit. Og så er det da også værd at nævne, at NEYE giver sit overskud til kræftforskning – uanset hvad du køber.

Aura forhandles i NEYE butikkerne og på webshoppen og er designet af Mette Astrup – kvinden bag succesbrandet Markberg.

Se flere flotte Aura tasker her.

Crossover med kantsolon_billede.jpgCrossover taske fra Solon. Pris 800 kr.

Solon's populære crossover taske er både praktisk, pæn og bæredygtig.

Tasken håndsyes på bestilling efter gamle håndværksmæssige traditioner af vegetabilsk, garvet kernelæder fra fritgående, franske kvæg.

Designet er enkelt uden for mange larmende detaljer, der fjerner fokus fra det lækre naturfarvede kernelæder, som kun bliver smukkere og smukkere med årene. 

Solon er bæredygtig slow fashion for den moderne, bevidste forbruger, som ønsker ægte håndlavet kvalitet, der holder hele livet. Alt håndsyes på eget værksted på Sydfyn. 

Se flere skønne tasker fra Solon her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Tasker