Klar til hverdagen? Disse accessories er et musthave

Klar til hverdagen? Disse accessories er et musthave

Et af Sveriges mest ikoniske brands udvider sortimentet med en række übercool taske-accessories. Tjek hele serien ud her.

Studiestart er lige om hjørnet. Måske er du netop kommet ind på dit drømmestudie. Sommerfuglene rumsterer rundt i maveregionen. Du står over for et nyt kapitel i dit liv. Nye venner, nye omgivelser og måske en ny bolig i en helt ny by. Efterhånden har du sikkert krydset de fleste ting af på huskelisten. Men har du overvejet, hvordan du med lidt ekstra gear pifter dit studiegrej op? Der skal nemlig ikke meget til med Fjällrävens nye linje, Kånken Essentials, der rummer en lang række taske-accessories. De cool items er dog ikke kun dedikeret til den studerende – tværtimod! Måske trænger du til ny opbevaring til dit arbejdsudstyr, det kunne være den fede fototaske fra kollektionen. Det kan også være, du har brug for at up-grade din pung eller også trænger du til at nedkøle dine drikkevarer i den danske sommerhede i køletasken fra selvsamme linje – du kan se alle de forskellige accessories og farver HER.

Alle kender ikonet med den røde ræv, og det er ikke uden grund – brandet har nemlig i årtier været populær hos både børn og voksne.

Med andre ord er Fjällrävens popularitet ikke til at overse. I dag er det nemlig hipt at tænke over sine indkøb, for det er cool at være bæredygtig. Dine items skal være i høj kvalitet og holde i mange sæsoner, og alt det lever den svenske ræv uden tvivl op til.  

De bedste hverdags-accessoires

Det er ikke tilfældigt, at navnet på Fjällrävens nye serie er endt på Kånken Essentials. I år er det nemlig 40 år siden, at brandet besluttede at tilbyde et rektangulært alternativ med to stropper til datidens skuldertasker – hvad man også kalder en rygsæk. Målet med Kånken var dengang at forebygge rygproblemer hos skolebørn. Den ikoniske rygsæk, der oprindeligt kun kunne fås i to farver, skulle dog gå hen og blive allemandseje, og i dag kan du få den populære taske i alverdens farver. Og det er ikke uden grund, Kånken-rygsækken er nemlig meget mere end bare en taske. Det er din første skoledag, din flippede tid på efterskolen, studie- og arbejdstasken og ikke mindst din faste festivalfølgesvend. Derfor er det en glædelig nyhed, at du nu har mulighed for at få fingrene i en stribe fede accessories fra Fjällräven, der uden tvivl vil sætte ekstra kulør på din undervisning på Uni, kontorpladsen på arbejdet, eller når du skal på weekendtur udenbys. Tjek Kånken Essentials her: 

Kånken Pen Case – Fint og klassisk penalhus i slidstærkt materiale. Perfekt til skole, den kreative eller arbejdsbrug. Vejl. pris 249,-

 

Kånken Laptop Case - Beskyttende case til en 13” eller 15” bærbar computer, lige så praktisk til hverdagsbrug som til rejser. Vejl. pris fra 499,-

 

Kånken Photo Insert - Smart kameraindsats der omdanner din Kånken til en kamerataske og beskytter dit kameraudstyr. Vejl. pris 899,-