Find den rette foundation til din sommerhud

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Dermarome, House of Brands, Interware, Letsfaceit Nordic ApS, Sæther

Find den rette foundation til din sommerhud

En foundation er ikke bare en foundation. Udover at den skal matche din hud perfekt, skal den også gerne være lavet af milde ingredienser og give et smukt og fejlfrit resultat – hele dagen.

En foundation er ikke bare en foundation. Udover at den skal matche din hud perfekt, skal den også gerne være lavet af milde ingredienser og give et smukt og fejlfrit resultat – hele dagen.

Sommer og sol betyder lækker glød! Hvis du vil opnå et naturligt makeup-look, kan det derfor være en god idé at skifte din vinterfoundation ud med en, der matcher din solkyssede hudtone på denne tid af året. Men hvilken skal du vælge? Her er fem bud fra nogle af de største beautybrands.

Hailey Biebers favoritDermarome.jpg

Den prisbelønnede Original Loose Mineral Foundation SPF 15 er en af bareMinerals Clean Beauty Ambassador, Hailey Biebers, beauty-favoritter.

Denne rene, veganske og plejende foundation giver en let-til-fuld dækning med en naturlig glød og mindsker synligheden af ufuldkommenheder - uden at føles tung eller kaget på huden. Hvis du vil opnå det bedste resultat, kan du påføre den med bareMinerals’ unikke Beautiful Finish Brush.

Original Loose Mineral Foundation indeholder kun fem mineraler, og er bevist til at give en mere klar og sund hud med tiden. Derudover sidder den i op til otte timer, og fås i hele 30 forskellige nuancer, så alle har mulighed for at finde deres perfekte match!

Opnå en smuk og naturlig finishHOB.jpg

En foundation fra Youngblood er et must-have I enhver kosmetikpung. Uanset din hudtype og teint kan du finde en, der matcher lige præcis dig!

Bestselleren Loose Mineral Foundation føles let og silkeagtig på huden, giver dig masser af glød og fungerer som både concealer, foundation og pudder i ét produkt. Resultatet er et naturligt og fejlfrit udseende med en smuk finish, der holder længe.

Youngbloods produkter er alle fri for parfume, parabener, talkum - og listen fortsætter. Produkterne er nemlig ikke kun gode ved dig, men også ved dyr, da de er veganske og fri for dyreforsøg.

Skånsomt for både din hud og miljøetInterware.jpg

Hos PureMinerals er målet at skabe Danmarks mest hudvenlige mineralmakeup. Produkterne er baseret på få og naturlige ingredienser og er alle helt uden tilsætningsstoffer og lavet med omtanke på miljøet.

PureMinerals foundation fås i 23 forskellige nuancer, som lægger sig let på din hud, så den fortsat kan ånde og bevare sin naturlige funktion.

Makeup-prøver kan bestilles gratis på PureMinerals’ webshop. Her er der også mulighed for at bestille din foundation på refill, hvis du ønsker at beholde din nuværende beholder og samtidig skåne miljøet for unødigt emballage.

Se mere på www.pureminerals.dk

Foundation med 100% rene mineralerLetsfaceit.jpg

IDUN Minerals Powder Foundation er en løs mineral-foundation, der giver et naturligt resultat og en ensartet dækkeevne - uanset hvilken hudtype, du har.

Foundationen er baseret på 100% højrensede mineraler og en formel på blot fire ingredienser og er derfor særligt perfekt til sensitiv hud, rosacea, acne og psoriasis. Desuden er den dermatologisk testet og anbefalet af det Nordiske Astma & Allergi Forbund.

De naturlige og rige farvepigmenter blender let ind i huden, så du undgår den pudrede fornemmelse. Huden tilføres en jævn dækkeevne og efterlades med en smuk glød og et fejlfrit resultat, der holder hele dagen. Fri for parfume og unødvendige tilsætningsstoffer. 100% vegansk.

Hudpleje og makeup i étSaether.jpg

Elizabeth Arden Flawless Finish Skincaring Foundation er en ny plejende foundation med 24-timers holdbarhed - et hybridprodukt mellem hudpleje og makeup.

Den nye foundation indeholder hyaluronsyre, C-vitamin og E-vitamin, der giver komfort og pleje. Huden vil føles sundere, mere ensartet, lysere og mere smidig ... Fordi Elizabeth Arden tror på, at fejlfri er, hvordan din hud føles - ikke blot hvordan den ser ud.

Foundationen er testet af dermatologer og findes i 25 forskellige farver, der kontrollerer hudens talgproduktion i op til 24 timer. Indeholder ingen tilsatte parabener eller parfume.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje og Hud