Find brudekjolen til dit bryllup
Denne artikel er sponsoreret af: Love Lou, Marianne Carøe, Askepot & Valentino, Brides by Kaliszan, Chicouture Copenhagen, Kennedys, Panayotis, Solveig Lundbæk, Von Barner Bride & Weddingworld.dk.

Find brudekjolen til dit bryllup

Det er en helt særlig oplevelse at prøve kjoler til den store dag. For hvilken stil og facon passer mon perfekt til lige præcis dine ønsker? Og hvor skal du gå på udkig? Lad dig inspirere her.

Lang, kort, stilren, detaljerig, kropsnær, løs, skræddersyet, vintage eller budget. Der findes mange smukke brudekjoler - og helt sikkert også en, der er perfekt til dig! Nogle brude ved på forhånd præcis, hvad de går efter, mens andre har brug for at prøve mange forskellige designs, før de lander i den, der giver den helt rigtige fornemmelse i maven. Uanset hvilken af de to, du er, kan du her finde inspiration til, hvor du skal sætte jagten ind på den helt rigtige kjole til dit bryllup.

Enkle, elegante brudekjolerlove_lou.jpg

Brudekollektionen fra Love Lou Kjoleatelier er designet til dig, der ønsker at være naturligt smuk og den bedste udgave af dig selv. Kjolerne er alle stilrene med detaljer, der understreger din personlighed. De larmer ikke for meget, men er feminine og bløde med lidt kant - på den underspillede måde, hvor du frit kan bevæge dig og danse natten lang.

Brudekjolen kan blive specialsyet til hver enkelt brud efter ønske ud fra kollektionen. Detaljer som udskæringer, længder og blonder sammensættes i tæt samarbejde med designeren, så looket bliver unikt og dit helt eget.

Priserne hos Love Lou Kjoleatelier ligger typisk mellem 8.000-15.000 kr.

Sofistikeret og skandinavisk designCAROE.jpg

Hos Marianne CARØE bliver alle brudekjoler skabt helt fra bunden, så du kan få nøjagtigt det snit, den silke og de detaljer, som fremhæver dig på smukkeste vis og giver din kjole personlighed.

En brudekjole fra Marianne CARØE er syet i eksklusive materialer på atelieret i Aarhus, og brandet tilbyder to forskellige kollektioner: BRIDE og BRIDE LIGHT.

BRIDE kollektionen er lange kjoler med en feminin elegance, mens BRIDE LIGHT har et mere uformelt design, ligesom kjolerne er kortere.

Udover brudekjoler designer Marianne CARØE også festkjoler samt eksklusivt homewear. Se mere her

Fra drøm til virkelighedAskepot.jpg

Hos Askepot & Valentino er den personlige betjening i højsædet. Det vigtigste for butikkens personale er, at alle kunder får den bedste og mest professionelle vejledning igennem hele forløbet - lige fra prøvningen og købet i de store lyse lokaler til tilretningen af kjolen.

Askepot & Valentino følger altid dit køb til dørs og tilbyder tilretning af tøjet på egen systue, hvor fire dygtige skræddere sidder klar til at færdiggøre din kjoledrøm. Butikkens førstesal bugner af de flotteste brudekjoler fra verdens førende leverandører, og i stueetagen kan gæsterne og gommen boltre sig i de sidste nye trends.

Det lidt grønnere valgbridesbykaliszan.jpg

Der er nok at se til, når der skal holdes bryllup – og det er dyrt! Så hvorfor ikke spare lidt penge på kjolen, hvis det betyder, at du samtidig kan skåne miljøet en smule og være unik på dagen?

Brides by Kaliszan er en genbrugsbutik i Solrød, som har specialiseret sig i at omsy og tilpasse brugte brudekjoler, så de passer til nye brudes ønsker. Alle kjoler i butikken kan desuden lejes, så du ikke behøver at have en dyr kjole hængende efter festen.

Hos Brides by Kaliszan er alt genbrug, og hvis en kjole er ødelagt, når den kommer ind, bliver den enten omsyet eller "ribbet" for pynt, som så kan få nyt liv på andre kjoler.

Nostalgi møder moderne designCHICOUTURE.jpg

Chicouture Copenhagens designs er skabt til aficionados, som værdsætter de fineste ting i livet og nægter at gå på kompromis.

Chicouture-kvinden er unik og selvsikker - og det er afspejlet i hendes stil. Hun værdsætter materialer af høj kvalitet og romantiske designs med udsøgte detaljer, der blot fremhæver hendes egen skønhed.

Kjolerne fra Chicoture Copenhagen er indbegrebet af sjælen i moderne design, der sammen med en antydning af nostalgi giver dig følelsen af at bære noget, der er helt enestående. Ligesom dig!

Internationale designere og eksklusive kollektionerkennedys.jpg

Kennedys er forretningen, som de store, internationale designere kigger mod, når deres eksklusive brudekjoler skal til Danmark. Senest er de eksempelvis blevet kontaktet af Randy Fenoli, der er kendt fra TV-serien ”Say Yes To The Dress”.

At valget falder på Kennedys, når eksklusive kollektioner skal præsenteres, er ikke tilfældigt. Den personlige service fra stylister og skræddere sikrer, at brudene finder den helt rigtige drømmekjole og tilbehør, og det er designerne vilde med.

Kennedys har eksisteret siden 1982 og er én af Danmarks ældste og mest anerkendte brudekjoleforretninger. De smukke lokaler med private prøveværelser oser da også af romantik og hyggelig stemning.

Smukke kjoler fra førende brandsPanayotis.jpg

Panayotis Brudekjoler er med sine mere end 50 år i branchen et erfarent og moderne brudehus med et bredt, håndplukket udvalg af smukke brudekjoler fra verdens førende brands.

Uanset om du er til blonder og fylde eller blot ønsker et helt enkelt udtryk, så kan det findes her. Alle kommende brude får en unik oplevelse i butikken, og der lægges stor vægt på at give personlig vejledning gennem forløbet.

Har du lyst til at komme og prøve Panayotis brudekjoler, anbefales det, at du booker en tid på forhånd på butikkens website.

Mix og match i det uendeligeSOLVEIG.jpg

Hos SOLVEIG LUNDBÆK skabes der personlige og unikke brudekjoler. Butterfly er en moderne, stilren kollektion af florlette brudekjoler, som kan mixes og matches på uendelige måder.

Du kan selv vælge alt fra materiale til den blonde, du synes er smukkest, og om der skal ærmer i din kjole og hvor lange, de skal være. Få lige præcis den halsudskæring, som klæder dig allerbedst, og find ud af, om din kjole skal have dyb ryg eller være lukket med små betrukne knapper. Kort sagt: Her kan du få din drømmekjole - uden kompromiser.

Hos SOLVEIG LUNDBÆK bliver der altid anvendt smukke og nøje udvalgte materialer, der også gerne er skabt med omtanke for miljøet.

Stort udvalg i hyggelige omgivelserVon_Barner.jpg

Von Barner Bride Brudekjoler er en fysisk butik i god køreafstand til både Køge, Roskilde samt København – og med offentlig transport lige til døren.

Her er der plads til, at du kan tage familie eller veninder med under prøvningen, og der er også mulighed for at tilkøbe hyggelig forplejning. I butikken finder du et stort udvalg af kjoler (hele 100-150 forskellige modeller!), slør, sko og andet tilbehør samt en stor plus size-afdeling.

Von Barner Bride forhandler både kendte brands såvel som nye og spændende designs, der kun forhandles hos dem, og tilbyder også justeringer, ændringer og tilføjelser på mange af modellerne, såfremt du lige mangler det sidste på kjolen for at sige "Yes to the dress".

Bestil tid via deres online booking system

Unik og skræddersyet oplevelseWD_Danmark.jpg

Drømmer du om at opleve en amerikansk brudekjolebutik, hvor din yndlingskage er bestilt specielt til prøvningen, og du selv kan vælge, hvilken musik der skal spilles i baggrunden, og om der skal dufte skønt af fx roser, liljer eller vanilje i rummet? Så er det Weddingworld.dk, du skal besøge!

Weddingworld.dk er en amerikansk konceptbutik, hvor du kan prøve brudekjoler fra hele verden i de skønneste omgivelser. Faktisk bliver der her gjort så meget ud af oplevelsen, at de i år er nomineret i kategorien ”verdens mest kendte luksusbrand” ved Luxury Lifestyle Awards.

Butikken boomer med alt fra glimmer gloss-kjoler til helt enkle boho-stilarter og forhandler kendte amerikanske mærker som blandt andet Pnina Tornay og Allure Bridals.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup og Kjoler