Find din egen personlige stil på Liked.dk

Find din egen personlige stil på Liked.dk

Følg med i moden og lad dig inspirere af de førende brands

Skal du som kvinde kunne følge med i udviklingen, så må du holde dig opdateret med, hvad der er nyt, og hvad der er yt.

Sponseret indhold Af 15.mar.2017 Mode

Der er nogle brands, der gør sig særligt bemærket indenfor modetøj til kvinder. Disse brands er gode at kende til, hvis du vil følge med på moden og kunne navigere i de mange kollektioner.

Dette gælder også når det handler om det tøj du tager på, når du skal på skitur eller dyrke sport. Faktisk er det blevet mindst lige så vigtigt at have noget lækkert og moderigtigt tøj på, når du er aktiv og dyrker dine interesser – det kan til og med forbedre din performance.

Tre lækre tøjmærker du bør kende

Besøger du ofte webshops? Så ved du også, at der findes mange tusinde tøjmærker  – nogle mere kendte end andre. Det kan således virke uoverskueligt at finde ud af, hvilke der er populære i øjeblikket.

Nedenfor får du en kort introduktion til tre mærker du bør kende: 

  1. Kari Traa – Kari Traa er et norsk brand, som har stor succes på flere udenlandske markeder – ikke mindst det danske. Denne norske producent er kendt for at fremstille sportstøj og skitøj til den feminine og sporty kvinde. Kari Traa er ikke blot navnet på tøjmærket, men også navnet på en norsk freestyle skiløber. Du finder et overdådigt udvalg af varer fra Kari Traa på nettet.
  2. Superdry – Superdry er navnet på et britisk tøjmærke, som byder på en masse spændende kollektioner til mænd og kvinder. Superdry udtrykker en stor kærlighed til USA og Japan, hvilket tydeligt fremgår af både logo og design. Tøjet er typisk spækket med amerikanske og japanske tegn. Superdry bliver ligeledes rost for sine høje kvalitetskrav.
  3. By Malene Birger –Malene Birger er et dansk brand, som de fleste modebevidste kvinder kender til. Malene Birger er først og fremmest navnet på en kendt designer, som har gjort sig bemærket på den danske modescene i mange år. Designeren har specialiseret sig i at designe feminint tøj med fokus på smukke linjer, elegante nuancer og sexede undertoner. Tøjet befinder sig i den høje prisklasse, men kvaliteten er til gengæld også på sit højeste.

Søg inspiration og skab din egen personlige stil

Liked.dk har udarbejdet en mere eller mindre komplet liste over de mest populære tøjmærker både nationalt og internationalt. Du kan se alle brands på Liked.dk, hvis du mangler inspiration til at friske din garderobe op.

At være moderigtig og stilsikker handler nemlig i høj grad om at søge inspiration, for at finde din egen personlige stil. Og denne inspirationskilde kan sagtens findes både på den nationale og internationale modescene.

 


Henter...