TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Skønhedsprodukter fra Lâncome, Kevin Murphy, Biotherm og mange andre

Forårets skønhedsprodukter

Forårets beauty-hits fra Alt for damerne og Eurowoman

Får du også lyst til at fejre den første forårssol og forkæle din krop, dit hår og din hud med skønhedsprodukter? Få nogle af forårets skønhedstips fra Eurowoman og ALT for damerne.

Gør hår, krop og ansigt forårsklar med sæsonens lækre produkter og få energi og glød tilbage efter en lang vinter.

 

Bæredygtig luksus til dit hår

En luksus shampoo med citrus/grape-agtig duft fra Kérastase, der passer til alle hårtyper og indeholder hverken silikone eller sulfater. Den giver masser af glans, har anti-frizz effekt og efterlader håret blødt og let.

Sådan bruger du din tørshampoo

Farvel til kruset hår

Denne velduftende balsam med fugtgivende ingredienser er uden parabener og særligt egnet til tykt og kruset hår. Efter en behandling med Kevin Murphys SMOOTH. AGAIN. RINSE  vil du få et mere blankt og glat hår.

Få samlet de tørre spidser med hårolie

Nogle gange kan en hårolie redde de spaltede og tørre spidser. Den varmebeskyttende hårolie Kérastase Elixir Ultime Versatile Beautifying Oil Mist bruges i tørt eller fugtigt hår og virker plejende og blødgørende.

 

Badeolie - mild og blødgørende luksus

Vi elsker badeolier! Body Oil Therapy fra Biotherm indeholder tre luksuriøse olier af abrikos, passionsfrugt og rose mosqueta, der er beriget med omega 3 og 6 fedtsyrer. Den er uden parabener og efterlader din hud smidig, blød og ren med en fortryllende duft.

 

Sådan får du skrubbet de døde hudceller af

Natkur til træt hud

Trænger din hud til glød, kan du sætte den på Lancômes to-fasede 28 dages natkur Første fase har fokus på at opnå en mere ensartet hud, og efter 14 dage vil huden efterlades mere strålende, klar og blød. Næste fase har fokus på rynker og porer, der efter 14 dage vil være reduceret. Produktet indeholder syre, så det er vigtigt, at du husker solbeskyttelse om dagen.

Englevipper med push-up mascara

En kulsort mascara fra Maybylline med push-up effekt der får dine øjne til at stråle. Den giver lange og velredte vipper.

Livet er smukt

Her er en skøn parfume, der hylder livet og de smukke oplevelser det bringer. Lancômes La Vie Est Belle EDP er en feminin og delikat parfume, der passer til hverdag og fest.

Intens parmue fra Gucci

Lækker intens parfume fra Gucci med noter af citrus, bergamotte, ylang-ylang og tahitiansk vanilje. Flakonen er smukt formet som en tom diamant.

Se, hvad vi ellers skriver om: Makeup, Parfume og Skønhed