Forkæl dig selv med disse 5 lækre beautyprodukter

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: HAV og Copenhagen, Honningperler, Moist, Brands of Beauty & Weeskincare.

Forkæl dig selv med disse 5 lækre beautyprodukter

Foråret fylder luften. Forkæl dig selv – eller en du har kær – med disse lækre beautyprodukter. Her er fem skønne bud, som vil give din hud en sund glød.

Du ser det på lyset. Mærker det på luften. Foråret er på vej, og nu skal du ud under åben himmel, mødes med familie og venner til rosé og restaurantbesøg, løbeture og kaffesludder to go. Den friske hud gør helt sikkert din hud godt, men har den (stadig) brug for et lille løft? Så kan du hjælpe den lidt på vej. Her er 5 lækre beautybrands, du skal kende (… hvis du ikke allerede gør det)!

VOTARY - Plantebaseret hudplejebrand der passer til alle hudtyper

Marinecollagen - et HAV af effekter

Honningperler - Naturlig fugt fra biavl

Moist - Mæt huden med fugt

Weeskincare - Naturlige og økologiske skønhedsprodukter

VOTARY: Plantebaseret hudplejebrand der passer til alle hudtyper

VOTARY - VINDER AF ÅRETS NYE BRAND 2021 TIL DANISH BEAUTY AWARD.

VOTARY skincare brand er baseret på den transformerende kraft, som naturlige planteolier har på hud uanset din alder.

Planteolier passer til alle hudtyper. Når de bruges til at rense, efterlader de huden smukt ren og med en blød, ikke stram følelse. Når de bruges til at fugte, hjælper de tør, sensitiv hud med at hydrere, hele og udglatte. De gendanner balancen i kombineret hud og reducer oliedannelse i fedtet hud.

Planteolier virker beroligende og helende og optages let af huden. De reducerer forekomsten og behandlingstiden for urenheder. De er ikke komedogene - de blokerer ikke dine porer. De kan udføre vidundere på aldrende hud, hormonel hud, følsom hud og teenage hud.

 

Marinecollagen: et HAV af effekter

Kender du marinecollagen? Hvis ikke, så se med her, for det har ifølge HAV of Copenhagen en lang række virkninger, der er godt for din krop - ikke kun på det ydre, men også på det indre. HAV Marinecollagen er udviklet i Danmark, produceret i Norge og udvundet af vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri. Fokus med produktet har været at få så meget ud af dit kosttilskud som muligt - derfor er ingredienslisten sammensat af bl.a. hyaluronsyre, hybenpulver, C- og D-vitamin og meget mere.

Og så (for det ved vi, du tænker) er der ingen bismag af fisk - kun en snert af forfriskende citrus.

Se mere om HAV Mariencollagen her på Instagram.

Honningperler: Naturlig fugt fra biavl

Bee-inspired. Under det slogan inspirerer Honningperler til at bruge rene naturplejeprodukter til gavn for din sundhed og naturen. Alle plejeprodukter er håndlavede med ingredienserne fra egen biavl – honning & bivoks. Få indblik i den fascinerende, naturlige verden og følg med i processen – bl.a. gennem deres Instagram-profil, når Honningperler skaber lækre hudplejeprodukter med blot få ingredienser og uden brug af tilsætningsstoffer.

Honningperlers populære læbepomade vandt Nordic Natural Beauty Awards 2021, og ifølge dem mener deres brugere, at den er helt uundværlig, fordi den giver naturlig fugt og velvære hele året rundt.

Se alle Honningperlerne på Instagram.

MOIST: Mæt huden med fugt

Vil du sikre dig, at din hud ikke tørster? Hudplejeserien MOIST by MollyCoddleMe består af produkter, som er skabt af årelang erfaring fra hudplejebranchen, og som er kendetegnet ved, at alt overflødigt er skåret fra, så produkterne er så rene som muligt.

Seriens primære fokus er at fylde hudens celler helt i dybden med fugt. Visionen bag brandet er nemlig, at når huden er mættet med fugt, vil det helt naturligt skabe en bedre balance og afhjælpe mange af de udfordringer, som MOIST peger på, at kvinder i Norden går og døjer med hver eneste dag.

Følg @moistbymollycoddleme for at læse mere.

Weeskincare: Naturlige og økologiske skønhedsprodukter

Vil du passe på huden hele livet? Weeskincare tilbyder naturlig skønhedspleje, som er skabt med fokus på at udlede de rå ingredienser og energien fra jorden, som naturligt forbedrer hudens evne til at danne fugt. Det er kvalitetsbevidste produkter uden kunstig tilsætning og dermed uden belastning af naturen.

Alle kan købe produkterne separat eller samlet som en hudplejeserie. Følg også med på Weeskincares Instagram, som præsenterer et billedunivers af naturlige og økologiske produkter – både til mænd og kvinder.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hud, Hudpleje og Makeup