Fredesblog

Foto: Privat

Frederikke Toftsø: "Den bedste læbepomade, jeg har prøvet"

Indkøber hos Rezet Sneaker Store, medforfatter af ”Smart The Book”, influencer og succesfuld blogger – byd velkommen til Frederikke Toftsø.

Ud over de mange fine titler på Frederikke Cæcilie Toftsøs CV, kommer titlen som mor også snart på. 30-årige Frederikke, der bor i København med sin kæreste Mark og puddelhunden Winston, er nemlig gravid i 7. måned.

LÆS OGSÅ: Sabina Vittíng Simmelhag: ”Det er fast inventar i ethvert køkken, og giver mig det mest silkebløde hår”

Hun bruger minimalt makeup, da hendes hud er virkelig sart, men det betyder stadig meget at huden er pæn, vipper og bryn er mørke og at hun generelt ser godt ud. Og derfor har Frederikke en makeup-rutine, der består af ganske få produkter. Det gør det nemmere at være Frederikke – og det gør, at hun føler sig tilpas og ikke skal tænke for meget over, hvordan hendes makeup sidder.

Det det værste makeuptip nogensinde

Hvor nogen sværger til concealers, så har Frederikke et lidt andet forhold til den flydende, dækkende hjælper.

”Jeg har en hud der afskyer concealer, så jeg har aldrig prøvet andet end, at det lægger sig i store kager og tørrer min hud ud,” siger hun og fortsætter: ”Det er ikke en ting jeg bruger – eller kommer til at bruge, medmindre der er en professionel person, der hjælper mig.” Mon ikke vi er flere, der kan nikke genkendende til den følelse?

Frederikkes tre favoritter på badeværelseshylden

Fugt, fedt og prisvenlige. Det er kodeordene for Frederikke Toftsøs badeværelsesfavoritter, der alle er fugtgivende, fedtede på den lækre måde og på et helt overkommeligt prisniveau.

1. Facial Spray, Mario Badescu, 100 kr.” Jeg bruger Mario Badescus Rosewater Spray til nærmest alt. Under ansigtsolie og serum, som fugt til huden i løbet af dagen eller som en meget mild duft til mit hår. Selvom jeg har prøvet virkelig mange forskellige sprays, hvor rigtig mange udtørrer huden umiddelbart efter, så er denne klart den mest fugtgivende, og efterlader huden frisk og fuld af glød.”

2. Læbepomade, Homéostick, 90 kr. ”Jeg har ligesom alle andre, fulgt diverse guides til MUST HAVES fra franske apoteker, og her bliver mirakelcremen på tube, Homéoplasmine altid nævnt. Det er den bedste læbepomade, jeg har prøvet! Jeg har mest brugt den som det, og derfor opdagede jeg at den simpelthen findes som en stift, hvilket er meget mere nice at bruge og mindre sticky.”

3. E-vitaminolie, Urtegaarden hos Med24, 65 kr. (sponsoreret) ”Min ’altmulig-ven’ er E-vitaminolien fra Urtegaarden. Den er sygt billig og holder i megalang tid. E-vitamin skulle efter sigende være helende, så jeg bruger den som kropsolie, hårolie, som fugt til ansigtet om natten eller under min dagcreme på kolde vinterdage. Om sommeren bruger jeg den, hvis jeg har fået lidt for meget sol og min hud behøver lidt hjælp.”

Selv tak!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kvinder du skal kende, Skønhed, Hud, Hudpleje, Læber og Makeup