Frisurer til alle typer af kvinder
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: DJARLING, LAB48C, NORDIC HAIR CONCEPT, RODEO, STUHR & ZENZ.

Frisurer til alle typer af kvinder

Blondine, brunette eller rødhåret. Page, langhåret eller kort hår. Frisuren fortæller meget om os, og hvordan vi har det. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvor vi bliver klippet og hvordan. Det er en tillidssag.

Håret er også en stor og meget synlig måde at vise omverdenen, hvem vi er. Stort set alle kvinder har gennem tiden kommunikeret med deres hår på den ene eller den anden måde, og det gør håret til en signifikant del af vores krop og udtryksform.

Vi har samlet en række kvalitetsbevidste og spændende frisører, som kan klippe, farve og inspirere alle typer af kvinder.

 • RODEO - Københavns største frisørkæde
 • DJARLING - Hår som du kender, elsker og stoler på
 • LAB48C - Et kreativt hårværksted med sjæl, ro og fordybelse
 • NORDIC HAIR CONCEPT - Kompromisløs Kvalitet, Håndværk og Kundeoplevelser
 • STUHR - Høj kvalitet går aldrig af mode
 • ZENZ - Naturlig skønhed og ekslusiv wellness

RODEO er en helhedsoplevelse

RODEO er et frisørkoncept, der er passioneret omkring at tilbyde en ekstraordinær helhedsoplevelse til dig, der sidder i stolen. 

Vi har en masse talentfulde frisører, der leverer flotte slutresultater, hvorfor vi altid har tilfredse og tilbagevendende kunder.

RODEOs syv saloner kan findes på Østerbro, Vesterbro, Amager, Frederiksberg, i København K, Valby og Lyngby.

Vi serverer alt fra baristakaffe til et glas vin. 

Fordi vi elsker nye kunder, tilbyder vi alle nye kunder 50% på deres første klippebehandling og 33% på første farvebehandling i januar og februar (undtagen uge7). Book nu på www.rodeo.dk.

DJARLING - Investér i dit hår

Hos DJARLING elsker vi smukt hår. Vores vision er, at Hair Extensions er en forskønnelse, som alle kvinder kan anvende. Vi tager håret alvorligt og har specialiseret os i hår af højeste kvalitet.

 • Unik fletteteknik
 • Skånsomt mod dit eget hår
 • Håndsyede baner - sikrer dig et naturligt resultat
 • Findes i et utal af smukke farver
 • Uendelige muligheder for frisurer/styling

Hos os får du hår, som du kender, elsker og kan stole på. Invester i dit hår - det er din bedste accessorie!

Kontakt DJARLING for at få en gratis informationstid, hvor en professionel stylist præsenterer dine muligheder.

Passioneret håndværk

Hos @lab48c gør vi os umage med at skabe udtryk i håret, som er skræddersyet til dig. Vi elsker funktionelt hverdagshår, som ikke skal styles med magt. Det er vigtigt for os at vise vores kunder, hvordan de kan bruge de kvaliteter, deres hår indeholder, i stedet for at de modarbejder håret.

Vi har en passioneret tilgang til vores håndværk, og vi sætter en dyd i efteruddannelse i farve- og klippeteknikker. Vi deler ofte inspirerende klipninger og farvninger, der understreger vores kunders fineste træk og personlighed. Og så deler vi desuden ud af en masse af vores personlige yndlings-tips.

Kompromisløs kvalitet

Nordic Hair Concepter en salon, hvor vi skaber nye smukke forvandlinger og tager vores følgere med ind i vores kreative hverdag. Vi er med til at inspirerer andre til at kaste sig ud i nye forandringer, hvor vi er med hele vejen. Nordic Hair Concept er på rekord tid blevet en toneangivende salon, som sætter standarden i branchen både på de sociale medier og ikke mindst hvad der angår, hvordan frisørerne opnår de bedste resultater sammen med kunderne. 

Vores kunder er i alle aldersgrupper og vores frisører bliver løbende kompetencetrænet i klippe og farveteknikker for, at sikre, at du som kunde får det bedste resultatet hver gang. 

Vi ved præcis, hvor vigtig din oplevelse er som kunde i forhold til dit besøg hos frisøren. Derfor skal du komme ind og mærke forskellen.

Vores vision er, at vi vil være branchens bedste ved altid at levere kompromisløs kvalitet, håndværk og kundeservice.

Unikt hår siden 1957

En STUHR klipning og farve er unik, da den er skræddersyet til den enkelte kunde. Vores højtuddannede frisører/farveeksperter står klar til at rådgive dig og kreere et individuelt look, som passer til din personlighed og stil.

Vi har udlært og videreuddanner fortsat frisører verden over. Vores kreative team er på forkant med de nyeste hårtrends og teknikker, så du er sikret højeste kvalitet.

Siden åbningen i 1957 har vi kontinuerligt arbejdet på at fremkalde det bedste i håret. Vores erfaring er stor, og vi er eksperter i alt fra klip, farve/refleks behandlinger, balayage, styling m.m.

Vi garanterer godt håndværk, høj faglighed samt kvalitet, og med vores luksuriøse udvalg af professionelle hårplejeprodukter kan resultatet nemt holdes ved lige. Book din gratis konsultation i dag og oplev, hvad 63 års erfaring kan gøre for dig og dit hår.

Smukt hår på den sunde måde

"Det føles bare bedre at vælge en frisør, der gør SÅ meget for at arbejde med økologi, bæredygtighed og allergivenlige alternativer”

Sådan siger Annemette Voss om sit samarbejde med Danmarks største grønne frisørkæde.

Hos ZENZ får du smukt hår på den sunde måde – her er nul skadelig kemi og 100% fokus på reduktion af miljø- og klimapåvirkning. ZENZ har vundet flere priser for deres høje faglighed, men et besøg hos ZENZ er mere end lækkert hår. Det er en helhedsoplevelse med økologisk kaffe/te/frugt, rådgivning og massage.

ZENZ har sin egen prisvindende serie af veganske, naturlige og økologiske hårprodukter, naturligvis Svanemærket.

Se, hvad vi ellers skriver om: Frisurer, Hår, Instagram og Sociale medier