Gaveguide: beauty-produkter til enhver type kvinde
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Exuviance Professional, Murad, Luxplus, LYKKEGAARD, The Ritual of Sakura, SENSAI Dual Essence, Peter Thomas Roth & Fillerina®

Gaveguide: beauty-produkter til enhver type kvinde

Er du løbet tør for gaveideer? Lad dig guide af denne inspirerende liste over hudplejeprodukter til enhver kvinde.

Hvis du har stået midt i julegaveræset og raset over manglende gaveideer til en mor, kæreste, veninde eller søster, er du ikke den eneste. Det kan nemlig være svært at finde på den helt rette gave til dem, vi har nær. Derfor udskyder mange julegaveindkøbet til sidste øjeblik. I år kan dog være en undtagelse, det kræver blot en smule planlægning og en god portion inspiration: Brug f.eks. denne liste over nogle af de bedste hudplejeprodukter, der både mindsker linjerne i huden, fugter og eksfolierer.

Exuviance Professional – Avanceret og effektiv hudpleje

Murad – Skræddersyede gaveæsker til alle hudtyper

Luxplus – Spar op til 80% på dine julegaver

LYKKEGAARD – Luksuriøs dansk hudpleje til dem du holder af

The Ritual of Sakura – Gavesættet, der rummer det hele

SENSAI Dual Essence – Giver huden smuk glow

Peter Thomas Roth – Skøn fugt til den udsatte vinterhud

Fillerina® - Mindsker synlige udtrykslinjer

Exuviance Professional – Avanceret og effektiv hudpleje

Exuviance Professional tilbyder en unik, personligt tilpasset og professionel hudpleje – uanset hvem du er, eller hvad din hud har behov for. Exuviance Professional er højteknologisk hudpleje i særklasse. 

Årets julegave tips fra Exuviance Professional - Ved køb af produktet Total Correct Hydrate får du samtidig klassikeren Hydrating Eye Complex full-size med GRATIS! (Værdi 399 kr.) Din pris 599 kr.

Filosofien bag Exuviance Professional er, at hudens foryngelse tager udgangspunkt i ’exuviation’, som betyder eksfoliering og cellefornyelse. Hudplejekonceptet er derfor udviklet ud fra effektive og målrettede sammensætninger, der hjælper huden med at forny sig selv. For at opnå det bedst mulige resultat, anbefales det at få foretaget en hudanalyse forud for udvælgelsen af dine produkter – derved er du sikret netop de plejeprodukter, der gavner dig og din hud bedst. Hudanalyser kan bestilles hos af Exuviance Professionals egne kosmetologer. Find listen over eksperter her.

Murad – Skræddersyede gaveæsker til alle hudtyper

Find inspiration til årets julegave med Murad. Murad tilbyder et stort udvalg af juleæsker til ethvert behov – uanset om det er din søster, der er udfordret af problemer med huden eller din mor, der savner fugt til ansigtet i løbet af de kolde vintermåneder.

Murad er grundlagt af hudlæge og farmaceut Dr. Howard Murad, der arbejder ud fra en videnskab om, at vand er vejen til en sund hud. Følg @murad_nordics for at få inspiration på Murad’s  SkinCARE, HealthCARE og SelfCARE.

Murads sortiment er til alle hudtyper og kan skræddersyes til det ønskede resultat – uanset alder, hudtype eller miljø.

Luxplus – Spar op til 80% på dine julegaver

Hos Luxplus er der mange penge at spare på årets beauty julegaver. Du kan finde produkter fra velkendte brands som M2 Beauté, L'Oreal, Maybelline, Max Factor m.fl.

Derudover er der penge at spare på parfumer til ham og hende fra brands som Clean, Hugo Boss, Calvin Klein og mange andre. Luxplus har desuden et stort udvalg af for eksempel makeup, hårpleje, glattejern, krøllejern og ansigtspleje. Gør julen lidt sjovere i år ved at købe dine beauty julegaver på Luxplus, så bliver der råd til lidt mere.

LYKKEGAARD – Luksuriøs dansk hudpleje til dem du holder af

LYKKEGAARD tilbyder luksuriøs og skånsom hudpleje til at forsøde beauty-rutinen på badeværelset. Hudplejeprodukterne er produceret i Danmark ud fra fokus på bæredygtighed, funktionalitet og certificerede ingredienser. LYKKEGAARD  samarbejder med Svanemærket, The Vegan Society og udvalgte produkter er desuden certificeret med Astma-Allergi mærket. Derfor er der garanti for de reneste produkter, som aldrig testes på dyr.

For hvert produkt LYKKEGAARD sælger, planter de tilmed et træ i samarbejde med non-profit organisationen OneTreePlanted – så forkæl dig selv, eller en du holder af med hudpleje, der både passer på dig og miljøet.

The Ritual of Sakura – Gavesættet, der rummer det hele

Det fine gavesæt fra Rituals er den perfekte gave til en veninde, et familiemedlem eller til dig selv.

Gavesættet indeholder en lækker skummende kropsgel, bodyscrub, fugtgivende bodycreme og håndsæbe fra den populære kollektion, ’The Ritual of Sakura’. Hudplejeprodukterne er baseret på skønne aromaer af kirsebærblomst og rismælk. Når gel, scrub, creme og sæbe er stillet på badeværelseshylden, er et godt tip at give den smukke gaveæske nyt liv ved f.eks. at bruge den til at opbevare fotos, breve eller andre genstande i den.

SENSAI Dual Essence – Giver huden smuk glow

Dual Essence fra japanske SENSAI er ikke bare effektfuld – brugen af de gyldne dråber er også den rene selvforkælelse. Derfor er Dual Essence en oplagt gaveide til hende, der ønsker sig en silkeblød og glattere hud med levende udstråling.

Dual Essence er en intens to-faset eliksir, der kombinerer en oliefase af 75% rene, ikke-fedtende olier udvundet fra squalane, oliven og bladmynte med 25% Koishimaru Silk Royal. Flakonen rystes inden brug, så de to faser kan blande sig, og det kræver blot et par dråber af serummet for at nære, fugte, glatte og give din hud smuk udstråling. Dual Essence kan anvendes af alle aldre og alle hudtyper. Den påføres enten som et serum eller ved at blande et par dråber i din dag- eller natcreme.

Dual Essence 30 ml - 1.219 kr.

Peter Thomas Roth – Skøn fugt til den udsatte vinterhud

En sikker julegave til den udsatte vinterhud er denne creme fra Peter Thomas Roths Water Drench-serie, som bygger på fugtmagneten hyaluronsyre. Water Drench Hyaluronic Cloud Cream er en let gel-creme, der med 30% hyaluronsyre holder huden fugtmættet hele dagen. Silkeproteiner samt botaniske ekstrakter beroliger og beskytter desuden huden med antioxidanter, og til trods for sin stærke fugtegenskaber er konsistensen en let gel-cream, der efterlader huden silkeblød.

Trods sin stærke fugtegenskaber er konsistensen en let gel-cream, der efterlader huden silkeblød. Passer alle hudtyper, også de sarte. Uden duft.

Water Drench Cream 50 ml – 460 kr. vejl.

Køb Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream i Matas.

Fillerina® - Mindsker synlige udtrykslinjer

Fillerina® er en dermo-kosmetisk filler til dig – eller en af dine nære - der ønsker at mindske synlige udtrykslinjer naturligt og helt uden nål. Fillerina er baseret på hyaluronsyrer, der produceres i huden, men hvis produktion falder med alderen. Fillerina giver volumen til læber og kindben og tilfører huden masser af glød.

som noget helt nyt har Fillerina® netop lanceret en BB Cream indeholdende seks hyaluronsyrer, som beskytter og fugter huden samtidig med, at den minimerer fine linjer og giver en naturlig glød. Følg @Fillerina.dk for mere inspiration.

Find forhandlere her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Gaver til hende, Hudpleje og Skønhed