SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Gestuz jubilæum

Sanne Sehested har fundet ”den perfekte, sexede top, som jeg altid har brugt med jeans”

10 år er gået, og masser af kollektioner er kommet fra kreativ direktør, Sanne Sehesteds hånd. Og nu fejrer Gestuz' deres 10 års-jubilæum ved at genskabe 10 favoritter fra årenes kollektioner – favoritter, der har været med til at definere brandet.

Siden 2008 har Gestuz klædt den danske kvinde på i sine rå, festlige, og ikke mindst hverdagsvenlige kollektioner, og givet hende mulighed for at være helt sin egen.

LÆS OGSÅ: Sanne Sehested: "Sådan nogle bukser burde alle kvinder eje!"

Særkollektionen repræsenterer noget helt specielt for Sehested, og alle styles har et særligt øjeblik knyttet til sig – de er hukommelsesmarkører, der hjælper med at huske alt fra den dejlige ferie til dans på bordene fra den uforglemmelige fest.

”De ti udvalgte stykker tøj har vist sig at være værdige til en ”revival”, fordi de er specielle og fortsat spiller en vigtig rolle i vores alles garderobeskabe,” siger Sanne Sehested om udvælgelsen af de 10 stykker tøj, og fortsætter: ”De er fyldt med personlig betydning for mig, men de er også styles, der fortsat er relevante for den måde, hvorpå moderne kvinder klæder sig. De er alle spændende og iøjnefaldende, og det føles ideelt at genbesøge dem nu, hvor vi leder efter noget ud over det normale og en følelse af noget dyrebart,” Sanne Sehested.

Gestuz "10 years - 10 styles"

01. Wolla frakke. "Jeg elsker at have den på – det minder mig om vores 2009-kampagneskydning i Paris, hvor hele holdet ønskede sig denne jakke. Sådan en stærk skulder og fantastisk talje."

02. Nicol kjole. "Jeg er en stor fan af denim og dette er den perfekte denimkjole. Jeg brugte den med et par krystaløreringe til en fest, der stak af."

03. Deena trøje. "Dette var min ”go to”-sweater hele efteråret i 2012, da vi lancerede vores først super højtaljede jeans.”

04. Bi kjole. "En klassisk rock'n'roll kjole fra 2008 – dengang, hvor du ikke forlod en fest, før solen stod op. Jeg brugte den med lange støvler."

05. Wize maxikjole. ”En helt særlig kjole fra året, hvor min bedste veninde blev gift.”

06. Samena jakke. "Mit hjerte slog så hurtigt, da vi lavede denne jakke. Jeg har brugt den igen og igen – og til alt. En evig klassiker."

07. Pearla jakke. "Fest eller dagtimer, denne jakke kan begge. Fed med stramme læderbukser eller falmede jeans."

08. Gail top. "Denne top har sin egen venteliste med navnene på mine venner, der ønsker at låne den"

09. Tussah top. "Den perfekte sexede top, som jeg altid har brugt med jeans"

10. Belle kjole. "Med sin draperede detaljer føles den, som den ultimative form af rig, moderne og sofistikeret.

For at holde det helt autentisk, vil varerne blive solgt til samme pris, som dengang originalen først blev sat til salg og kollektionen kan købes fra d. 10. oktober kl. 10 på gestuz.com, i den nyåbnede Gestuz-butik på Store Regnegade i København og i udvalgte butikker.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Kjoler og Stil