Givenchy ny designer
Foto: All Over Press
Eurowoman

Givenchy ny designer

Netop offentliggjort: Her er Givenchys nye chefdesigner

Den nye designer kommer fra et mærke, vi kender og elsker.

Af Tilde Mariann Broge-Starck 16.mar.2017 Mode

Endnu en gang er der stoledans i de store modehuse. Givenchy har netop offentliggjort navnet på husets nye kreative chef, der for den modekyndige er en afholdt kending. Det bliver ingen ringere end den tidligere Chloé-designer Claire Waight Keller, der sætter sig i chefstolen hos det franske couturehus.
Det er store navne, der tidligere har siddet i samme stol: John Galliano, Lee Alexander McQueen, Julien Macdonald og senest: Riccardo Tisci, der annoncerede sin afgang i januar. Angiveligt skal han have set sig varm på et nyt sæde hos Versace.

LÆS OGSÅ: Topdesignere kvitter på stribe – hvem skal overtage?

Kim Kardashian West, hendes husbond Kanye West og resten af Kardashian-familien har været fan af Riccardo Tiscis arbejde for det franske modehus igennem årene. Her ses Kim Kardashian West med den tidligere chefdesigner.

Nu skal det blive spændende at se, om Kellers ankomst betyder et omslag i design-dna'et hos det gamle hus. Under Tisci har kollektionerne haft tydelige referencer til hiphop og sportsverdenen. Bl.a. er hans rottweiler-sweatshirt, som Kanye West er set flashe, blevet nærmest ikonisk. Derudover har grafiske print og stærke farver altid været en del af hans univers. Keller derimod er kendt for sine feminine nærmest poetiske designs, flæser, flydende skørter og pudderfarver.

A post shared by Chloé (@chloe) on

Her over: Claire Waight Kellers feminine design for Chloé.

Hos Chloé har en ny designer selvfølgelig også sat sig til rette. Her er det et knapt så kendt navn. Nemlig Natacha Ramsay-Levi, der kommer fra en stilling hos Louis Vuitton. Vi glæder os til at se, hvad stoledansen kommer til at betyde på catwalken hos både Chloé, Givenchy og Versace.

LÆS OGSÅ: Ny trend: Sådan kan man også lægge sin læbestift

LÆS OGSÅ: Fra topgravid til topmodel: Dansk model gør stort comeback

LÆS OGSÅ: 13 frisurer, der giver os lyst til at få pandehår


Henter...