Nyhed fra Glossier
Foto: PR Påfør bryngeléen i små, opadgående bevægelser for at forme brynene smukt og give dem mere fylde.

Nyhed fra Glossier

Her er produktet fra Glossier, som flere har ventet på

Kalder alle rødhårede! Newyorker-skønhedsmærket Glossier har netop lanceret deres ikoniske bryngelé i en ny farve, der er tiltænkt dig med rødt hår.

Har du rødt hår eller blot et rødligt skær, som hidtil har gjort det umuligt for dig at bruge Glossiers dygtige brynmascara Boy Brow, er der godt nyt.

LÆS OGSÅ: Glossier kommer til Danmark! Her er 4 produkter, du skal prøve

Det hypede newyorker-skønhedsmærke, Glossier, har nemlig netop lanceret deres cremede bryngelé i farvenuancen Auburn, en varm rød – ellers er den præcis, som vi kender den; udstyret med den lille applikator, som fanger hvert enkelt hårstrå og giver mere fyldige bryn.

glossier boy brow auburn foto.jpg
Foruden Auburn kommer Boy Brow også i farverne Blond, Brown og Black samt Clear, som er et stylingprodukt på lige fod med de øvrige fire, men uden pigment.

Vi har tidligere undersøgt, hvorfor kvinder verden over står i kø for at købe produkter fra Glossier. Det korte svar: Stifteren Emily Weiss har gjort noget fornuftigt ved gang på gang at efterleve forbrugerens behov gennem feedback på henholdsvis Glossier.com og Instagram-kontoen @glossier. På den måde er forbrugeren selv med til at skabe produkterne. Og det kan vi godt lide. At være i øjenhøjde med en (skønheds)branche, som ellers godt kan have tendens til at tale ned til forbrugeren med ingredienslister og formuleringer, ingen forstår et kuk af.

Nå ja, og så er produkterne prismæssigt tilgængelige. Endnu et plus.

Som ovenstående Instagram-post vidner om, er Glossiers nyeste genistreg, Boy Brow Auburn, ditto skabt med udgangspunkt i utallige efterspørgsler fra Glossiers brugere.

Alle vil have pæne bryn

Året efter at Emily Weiss, tidligere model og stifter af den populære beautyblog Into The Gloss, stiftede Glossier i 2014, lancerede hun Boy Brow.

Bryngeléen, der ikke umiddelbart ser ud af meget, har været med fra starten og har siden da skrevet sin helt egen succeshistorie.

Da produktet blev lanceret i 2015, stod mere end 10.000 personer på venteliste til det nye brynprodukt – herunder kendisser som Beyoncé, Hillary Duff, Rosie Huntington Whiteley og Liv Tyler – og siden da er der blevet solgt cirka én bryngelé hvert minut. Det har resulteret i, at der pr. dags dato er solgt mere end 4 millioner Boy Brow verden over, hvilket gør den til det bedst sælgende Glossier-produkt. Og det siger ikke så lidt.

Foruden den nærmest ikoniske bryngelé tæller Glossiers portefølje i dag mere end 25 produkter, mens flere og flere kommer til.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup og Shopping