Timothée Chalamet
Foto: Getty Images

Golden Globes 2019

Der var især én, der stjal al fokus på Golden Globes’ røde løber

Filmbranchens dygtige kvinder trak i deres fineste puds, da nattens Golden Globes Award blev afholdt i Los Angeles. Men årets bedst klædte var en mand.

Sæsonen for prisuddelinger blev skudt i gang i nat kl. 04:00 dansk tid, da den 76. udgave af Golden Globes Awards blev afholdt på Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills, Californien.

LÆS OGSÅ: Disse ben tilhører verdens bedst betalte model – og hun er 23 år

Stjernerne havde naturligvis iført sig de smukkeste kjoler, da de var mødt op for at modtage priserne, der uddeles for årets bedste præstationer i film- og TV-branchen – indlands som udenlands. En af aftens helt store højdepunkter var filmen Green Book, der modtog flest priser – en film, hvor danske Viggo Mortensen har en bærende rolle. Men som altid snuppede stjernernes ankomst på den røde løber også en del opmærksomhed. For vi var mange, der havde glædet os til at se, hvad de var trukket i!

Heldigvis blev vores store forventninger indfriet, og vi var især vilde med Kiki Layne i Dior Haute Couture, Lucy Boynton i Celine, Emma Stone i Louis Vuitton, Lady Gaga i specialsyet Valentino Couture og Lupita Nyong’o i Calvin Klein by Appointment. Men det var en helt særlig 23-årige amerikaner, vi ikke kunne få øjnene fra.

Timothée Chalamet er måske et navn, du ikke har stødt på før, men hvis du har set Beautiful Boy, Lady Bird eller amerikanerens helt, store gennembrud: Call Me by Your Name, som han blev Oscar-nomineret for, er det markerede ansigt og det smukke, mørke hår helt klart på din hornhinde.

En af nyere tids mest spændende skuespillere havde valgt et sæt af Louis Vuittons forholdsvis nyerhvervede kreative direktør, Virgil Abloh. Og det resulterede i et noget anderledes, men forfriskende tag på, hvad en rød løber kræver: Timothée var nemlig ikke klædt i en smoking, men havde i stedet valgt en krystalbesat vest, en sort poplin-trøje, klassiske habitbukser og sorte støvler.

Vi er på og glæder os til at se, hvad han kommer til at have på til de næste mange prisuddelinger.

Hvad er Golden Globe?

Golden Globe uddeles af udenlandske journalister i Hollywood, og hylder det bedste inden for film og TV i flere forskellige kategorier. Eventen regnes som en vejledende optakt til årets største filmprisuddeling, The Academy Awards (Oscar) i februar.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Film og Stil