alt for damernes 75-års jubilæum

Foto: Klaus Rudbæk & PR Goodiebagen ved ALT for damernes jubilæumsfest er fyldt med lækre sager til en værdi af 1.596 kroner.

ALT for damerne fylder 75 år: Se den lækre goodiebag, du kan få til festen

ALT for damerne fylder 75 år, og det skal fejres ved en jubilæumsfest lørdag den 2. oktober. Du kan stadig nå at komme med til fejringen, hvor du også får en eksklusiv goodiebag. Her kan du se alt det, du får i din goodiebag til en værdi af 1.596 kroner.

ALT for damernes 75-års jubilæumsfest løber af stablen allerede på lørdag den 2. oktober – og her kan du se alt, hvad du får i din goodiebag til en værdi af 1.596 kroner.

LÆS OGSÅ: ALT for damerne skal fejres – og vi håber, at du vil med

Vi glæder os til en festlig dag i Operaen fyldt med glade ansigter, modeshow, talks, prisuddeling og livemusik. Kom med til festen for kun 249 kr. + gebyr lige her.

boozt.jpg

Boozt.com

Boozt.com er hovedsponsor på ALT for damernes 75-års jubilæumsfest, og du får en voucher med 20 % rabat.

clinique smart .jpg

CLINIQUE: Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum, 50 ml

Cliniques lækre serum er målrettet hele spektret af linjer og rynker og angriber fra tre separate vinkler, hvilket både får din hud til at se yngre og mere spændstig ud.

mac læbestift.jpg

MAC - Mini Lipstick Matte i farven Mehr

MAC Lipstick – det ikoniske produkt, der gjorde MAC berømt – i miniform. Denne cremede, rige formel giver en flot, mat farvefinish, der ikke skinner.

estee lauder night repair.jpg

ESTÉE LAUDER: Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex 7 ml

Kraftfuld fornyelse om natten, så du får strålende hud, der ser ungdommelig ud. Giver øjeblikkelig glød og intensiv fugt. Advanced Night Repair reducerer markant synlige ældningstegn.

GHD.jpg

GHD's limited edition styling-gavesæt

Du kan glæde dig til ghd's limited edition styling-gavesæt, som er en del af ghd's couture-kollektion. Gavesættet består af varmebeskyttende spray, mini paddle-børste, sølvhårspænder og en sølvpose, som du kan have produkterne i.

juna sleeve.jpg

JUNA: Multifunktionelt sleeve 28x22 cm

Et moderne og multifunktionelt sleeve fra Juna, som er produceret af overskydende stof fra sengetøjsproduktion. Stoffet er 100 % økologisk og OEKO-TEX certificeret bomuld.

Samtaleæske_ny.jpg

Samtaleæske i en Søstersind-version

Samtaleæsken er lavet i samarbejde med Small Talk, Big Questions i en Søstersind-version, hvor spørgsmålene sætter en samtale i gang om, hvad der udfordrer og inspirerer os kvinder i 2021.

froosh smoothie.jpg

Froosh Smoothie

Froosh producerer smoothies med alverdens, gode frugtsmage – lige fra appelsin, gulerod og ingefær til passionsfrugt og fersken. Du får en Froosh smoothie på 250 ml.

marabou premium.jpg

Marabou Premium

Du får 100 gram Marabou Premium 70 % Kakao, der er fantastisk i kager, desserter eller som en lille nydelse til en kop kaffe.

egekilde.jpg

Egekilde Mineralvand

Egekilde Fersken & Havtorn er naturligt mineralvand tilsat perlende brus og med en mild smag af fersken og et forfriskende strejf af havtorn – helt uden kalorier. Egekilde værner om naturen og har siden 2012 været CO2-neutral.

True Gum - strong mint kopi.jpg

True Gum

True Gum er et lækkert plastikfrit tyggegummi, produceret lokalt i Danmark med stor omtanke for miljøet. True Gum er fri for sukker og palmeolie, godt for tænderne og lavet med 100% naturlige smage.

alt for damernes jubilæumnummer.jpg

ALT for damernes jubilæumsmagasin

Glæd dig til at få det nyeste nummer af ALT for damerne. Det er ikke et helt almindeligt ALT for damerne-magasin, det er nemlig vores store jubilæumsnummer, som kigger tilbage på 75 år fyldt med inspiration, de nyeste trends og søstersind.