Kim Grenaa og Uffe Buchard fortæller om, hvorfor de "går fra hinanden"
Foto: PR. Kim Grenaa og Uffe Buchard fortæller om, hvorfor de "går fra hinanden"

Kim Grenaa og Uffe Buchard

Grenaa og Buchard om deres "skilsmisse"

Kim og Uffe. Uffe og Kim. Vi er vant til, at de to veletablerede modeherrer hører sammen, først i Style Counsel, senest i GrenaaBuchard, men nu er de gået hver til sit. GrenaaBuchard er blevet til DANSK Media, hvor de sammen forsætter med at lave udvalgte opgaver samt DANSK Magazine og designkonkurrencen Dansk Design Talent – Magasin Prisen. Men hvad skal de lave hver for sig?

Kim Grenaa
- Creative director i Grenaa Creative
Hvad skal du arbejde med i dit nye firma?
"Mit primære fokus er koncept- og idéudvikling på kampagner for mode- og livsstilskunder. Det være sig alt fra imagebilleder, film og onlinekampagner til modeshows. Jeg arbejder bl.a. med Designers Remix, Hugo Boss, Magasin og Saint Tropez. Derudover tilbyder jeg også trend forecasting."

Hvad er det bedste ved at gå solo?
"At der kun er én, der bestemmer, nemlig mig. Uanset om det handler om strategi, vision, mission, mødetider og hvilke kunder, jeg skal arbejde sammen med. Det føles skønt efter 20 år, hvor vi skulle blive enige om ALT. Jeg savner da nogle gange Uffe, men så er det bare desto sjovere, når vi laver noget sammen, som vi jo ofte gør."

Hvad glæder du dig mest til i dit nye arbejdsliv?
"Til at sætte nye høje standarder og især fokusere på det internationale marked. Og til igen at se Uffe som det, han er for mig. Min bedste ven."


Uffe Buchard
Creative director i Darling Creative Studio
Hvad skal du arbejde med i dit nye firma?
"Sammen med min nye partner, Jens Løkke, skal jeg fokusere på rådgivning af modevirksomheder, kreativ idégenerering til imagekampagner og shows samt nye spændende interiørprojekter, der bliver et nyt fokusområde. Desuden vil jeg også dyrke min tv-karriere, der har grebet lidt om sig de seneste år."

Hvad er det bedste ved at gå solo?
"At jeg er tvunget til at opfinde nye måder at gøre tingene på. Hvor det tidligere har været GrenaaBuchard-måden, skal det nu være Darling-måden. Jeg vil gerne fokusere på at forfine det, jeg i forvejen kan. Det bliver også spændende at samarbejde med en ny partner efter 20 år med Kim ved min side. Det er en forandring, jeg håber, vil skabe en vis udvikling – også på det personlige plan. For mig er det vigtigt altid at være på vej et sted hen. Det er et must, hvis man vil forblive en stærk spiller i branchen."

Hvad glæder du dig mest til i dit nye arbejdsliv?
"Til flere og længere ophold i udlandet. Det er vigtigt for mig, at jeg ikke bare sidder på det nye studio hver dag og kigger ud på verden derfra. Jeg kommer til at have base her, men det nye bliver, at jeg i meget højere grad vil lave mit arbejde fra modens metropoler – til gavn for mine egne ambitioner og i særdeleshed for mine klienters skyld."

LÆS OGSÅ: Her er skoen, du kan danse hele natten i

LÆS OGSÅ: Her shopper Eurowoman.dks blogger lækkert lingeri

LÆS OGSÅ: Designerne bag Proenza Schouler om den vigtigste accessory