Grøn mode: Dansk tøjbrand i samarbejde med Plant et Træ

Grøn mode: Dansk tøjbrand i samarbejde med Plant et Træ

JUST Female rydder op i miljøregnskabet og planter træer med organisationen Plant et Træ. Læs mere om samarbejdet her, og få et smugkig på de nye, smukke styles fra brandets Twenty Twenty-kollektion.

’Klima’ og ’bæredygtighed’ har været blandt største buzz-words de seneste år, og flere og flere modevirksomheder vågner op til dåd i den grønne sags tjeneste – også i Danmark.

JUST Female påbegynder tilbagebetalingen på den grønne konto med et spritnyt CSR-tiltag lavet i samarbejde med organisationen Plant et Træ. Fra en kollektion bestående af 45-50% miljøskånsomme materialer så som økologisk bomuld og genanvendt polyester, skal WE CARE initiativets salg af udvalgte styles dække omkostningerne for udplantning af 1000 træer - og med fine pastelfarver, varme naturtoner og lækre materialer er de nye kjoler, blazere, trenchcoats m.m. helt perfekte, hvis garderoben trænger til en forårsopdatering.
What’s not to like?

Hold øje med det lyserøde mærke

WE CARE er opstået ud fra et ønske om at hjælpe vores planet til en lysere fremtid, og træer er et godt sted at starte. Når du køber et WE CARE-produkt, støtter du Plant et Træ og bidrager til, at der hvert år bliver plantet nye træer i Danmark og sikret større skovarealer, som kan optage en del af den stigende CO2-udledning.

ROSALIE_TRENCH_COAT_TIGERS_CHECK.jpgBlandt JUST Female’s WE CARE-styles finder du bl.a. smukke kjoler og fantastiske trenchcoats til foråret.

Foruden en måde at skåne klimaet, er tiltaget også opstået ud fra en tanke om, at de grønne områder er en vigtig kilde til leg og læring hos kommende generationer. Træerne bliver derfor plantet af danske skolebørn, som dermed selv kan hjælpe deres egen fremtid på rette vej.

De udvalgte styles kan kendes på det lyserøde WE CARE-mærke, som selvfølgelig er printet på FSC-certificeret papir.

Andet skridt på den grønne rejse

JUST Females mission er, at det skal være nemt for forbrugeren at træffe de grønne valg, og WE CARE er ikke deres første farverige mærke i butikkerne. I 2018 lancerede tøjbrandet deres grønne SUSTAINABLE CHOICE-tag, som markerer hvilke styles i hver kollektion, der er lavet af bæredygtige materialer som fx genanvendt polyester og økologisk bomuld. Ifølge Creative Director hos JUST Female, Penille Andersen, er det netop denne form for guiding, brandet satser på kan gøre en forskel for deres kunder.

Styr på mærkerne

WE CARE

Når du køber en af JUST Females WE CARE-styles, støtter du Plant et Træ og bidrager til, at 1000 bliver plantet i Danmark årligt. Organisationen har plantet 1,5 millioner træer indtil videre. Mærket er lyserødt.

SUSTAINABLE CHOICE

SUSTAINABLE CHOICE-mærket markerer, hvilke JUST Female-styles der er lavet af bæredygtige materialer. Mærket er grønt.

”Ved JUST Female tror vi på, at vores farvede tags vil give vores forbrugere en aha-oplevelse og hjælpe dem med at tage en bevidst beslutning i købsøjeblikket. Vi er på ingen måder eksperter endnu, men vi ønsker at have en reel indvirkning på de valg, der bliver taget, når vi shopper fremadrettet - både for os og for planeten”, fortæller Penille Andersen.

Just-female---merged.jpgTwenty Twenty-kollektionen byder på masser af forårsfarver – lige fra sart grøn og blå til varme pudderfarver og cool orange toner.

”I første omgang er vores mål at bruge bæredygtige materialer i minimum halvdelen af vores kollektioner, og vi sigter efter at udvide det til endnu flere kollektioner løbende.”

Gå på opdagelse i JUST Females Twenty Twenty-kollektion

I JUST Females nye kollektion ’Twenty Twenty’ finder du både de udvalgte WE CARE-styles og andre fine fund til forårsgarderoben.

Læs mere på justfemale.com

adv-2.jpg

Lexie - kjole

adv-1.jpg

Annika - T-shirt

adv-3.jpg

Monika - Blazer