sponsoreret indhold
Guide til en let og effektiv hudplejerutine
SPONSORERET indhold

Guide til en let og effektiv hudplejerutine

Søvn, sund mad og gode vaner har kæmpe betydning for dit velbefindende, og du kommer langt med indarbejdede rutiner. Det samme gælder, når det kommer til din hudpleje, for skønhed kommer nemlig ikke udelukkende indefra. Her får du vores bud på en enkel rutine til en effektiv hudpleje – i kun fire steps.

06. sep. 2022 | Mode | Clarins

Du kender sikkert følelsen, hvis du en dag springer ansigtsvasken over; lidt nusset og uden udstråling. God hudpleje kan nemlig både mærkes af dig selv og ses af andre. Her kan du lade dig inspirere af vores go-to-hudplejerutine med Clarins – en rutine, der efterlader dig og din hud frisk og klar til dagen.

Hudpleje med Clarins i fire steps

 1. Start med en grundig rens af ansigtet med Clarins rensemousse til alle hudtyper. Moussen giver et blidt og dejligt skum, der vækker huden og efterlader den ren med en frisk følelse. Dup dit ansigt let med et blødt håndklæde, indtil huden er helt tør. Renseproduktet er beriget med bl.a. økologisk gul ensian, økologisk citronmelisse og tamarind-syre, der indeholder AHA.
  2021-Cleansers-Gentle-Renewing-Cleansing-Mousse-Activated-Packshot_ny.jpgFind Clarins rensemousse her
 2. Så er det toner-tid. Væd håndfladerne eller to vatrondeller med Clarins Toning Lotion, og påfør blidt fra næsen og ud ad. Denne Clarins toner er særlig god til normal og tør hud og er med bl.a. aloe vera og ekstrakt fra safranblomster – ingredienser, der fugter og blødgør huden. Toneren findes i flere varianter til forskellige hudtyper.
  2020-Cleansers-Hydrating-Toning-Lotion-Activated-Packshot-Safran-Aloe-Vera_ny.jpgFind Clarins toner her
 3. Lækkert og effektivt serum kan udføre mirakler. Clarins’ ikoniske Double Serum er et komplet anti-age koncentrat, der fugter, nærer, opstrammer og fornyer hudens udstråling. Varm gerne produktet op mellem håndfladerne, og giv dig god tid til at påføre den med rolige, blide bevægelser.

  Til øjenområdet bruger vi Double Serum Eye, der udglatter rynker, reducerer poser og mørke rande samt styrker huden omkring øjnene. Du kan med fordel putte serummet på spidsen af fingrene og duppe let rundt i øjenområdet, så du får sat gang i blodcirkulationen i den sarte hud.
  2022---Clarins---DS-Repush---Asset-2---169_614.jpgFind Clarins Double Serum her og Double Serum Eye her.
 4. Den gode rutine afsluttes med Multi-Active – en dagcreme fyldt med skønne planteekstrakter, der reducerer fine linjer og udglatter huden. Dup cremen i små prikker på huden, og smør den godt ind. Cremen indeholder både Clarins’ anti-forureningskompleks og SPF20, så din hud er beskyttet mod forurening og skadelige UV-stråler.

  Find Clarins dagcreme her

Giv din hud en god start på dagen

Dagens første kop kaffe, fem minutter ekstra i sengen, et iskoldt morgendusch – alle prioriterer forskelligt for at starte dagen bedst muligt. Vælger du at prioritere en god hudplejerutine, kommer din hud også godt fra start, så du føler dig frisk og klar med mere overskud.

Se alle Clarins produkter her

Sådan gør du

Vi har overtalt Cathrine Leth Damgaard, redaktør på Eurowoman, til at vise, hvordan du får mest ud af en hudplejerutine med Clarins produkter: