Gun-Britt Zeller

Foto: Petra Kleis Gun-Britt ved, hvad der skal til for at skabe volumen i håret og glød i huden.

Gun-Britt om sin favoritduft: "Jeg køber den igen og igen"

Ta-daaa! Her er hemmeligheden bag Gun-Britt Zellers smukke ydre.

Frisør, 68, og ejer af Gun-Britt Coiffure, børster dagligt lokkerne med 50-100 strøg og smører ansigtet med en cocktail fra havet.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Morgenrutinen

– Hver morgen tørskrubber jeg min krop med min børste fra Karmameju. Mit ansigt renser jeg med Sisleys Gentle Cleansing Gel, der med sin flydende og lækre konsistens fjerner alt snavs uden at strippe min hud for fugt. Når jeg er færdig med at vaske og rense, smører jeg mit ansigt med La Mers The Revitalizing Hydrating Serum og slutter af med La Mers styrkende og fugtgivende creme The Moisturizing Soft Cream. Min krop smører jeg med La Mers The Reparative Body Lotion.

Aftenrutinen

– Efter en lang dag skal makeuppen renses af, og det gør jeg også med Sisleys rens, og så får ansigtet et lag med min egen Night Cream fra GB by Gun-Britt. Herefter børster jeg mit hår med 50-100 strøg med min Mason Pearson-børste. På den måde får jeg masseret min hovedbund, sat gang i blodcirkulationen og aktiveret hårsækkene, så hårvæksten fremmes. Til sidst kommer jeg M2’s Eyelash Activating Serum på langs min øvre vippekant for at holde vipperne pæne og stærke.

LÆS OGSÅ: Coco O. har fundet hårbørsten, der "gør en verden til forskel"

Makeuppen

– Det allerførste, jeg gør, er at lægge en bund med La Mers serum, der mætter min hud med fugt. Kinderne får lidt rouge fra Tom Fords Cheek Color Inhibition, øjenlågene lidt øjenskygge fra Cha­nels Les 4 Ombres 308 Clair-Obscur, og læberne lipgloss med Chanels Rouge Coco Gloss 726 Icing.

Håret

– Efter hårvask kommer jeg min GB Volume Spray Mousse i hovedbunden og Thickening Volume Spray i længderne for at give volumen og fylde i hele håret. Derefter føntørrer jeg mit hår og slutter af med min Dry Volume Booster og min Styling Spray Soft for at sikre, at det holder hele dagen. De dage, jeg ikke vasker mit hår, bruger jeg Dry Shampoo til at friske håret op.

LÆS OGSÅ: Ulrikke Toft Simonsen har fundet kærligheden i en "blid ansigtssæbe, der fjerner snavs uden at udtørre"

Duften

– Min yndlingsduft er Guccis Bloom Acqua Di Fiori. Jeg køber den igen og igen.

Behandlingen

– Jeg elsker at besøge Amazing Space, der ligger i kælderen på Hotel d’Angleterre, hver anden måned til en spabehandling. Det er et helt magisk sted.

Skønhedstippet

– At tørbørste kroppen for døde hudceller inden badet og samtidig sætte gang i blodcirkulationen og at børste håret dagligt med en Mason Pearson-børste, der aktiverer hovedbunden.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje, Makeup og Hår