Hårfjerning: Sådan kan det gøres

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Pearlwax, Cutis Clinic, Hanne Bang, Healux Klinikken, Kalos & HEVI Sugaring.

Hårfjerning: Sådan kan det gøres

Lyse eller mørke hår, korte eller lange hår, elsket eller hadet hår – de fleste har et eller andet forhold til de hår, der vokser på kroppen. Mange af dem lever vi gerne med, men der kan også være områder, hvor du helst var dem foruden.

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få fjernet hår. Måske er du træt af hårene et specifikt sted på kroppen, eller måske gider du ikke huske at barbere ben, hver gang solen kalder på shorts eller bare ben under kjolen. Her kan du læse mere om en række af de muligheder, der findes for hårfjerning.

Mild og holdbar hårfjerning med PearlwaxCodefort_extramaterial_till_pearlwax_5_1.jpg

Pearlwax er specielt udviklet, så voksen ikke klæber til huden, men i stedet kun til hårene. Dette resulterer i et flottere og mere holdbart resultat, og du sparer din hud for megen slid.

Med Pearlwax undgår du små irritationsknopper, skægpest og indgroede hår, som ellers ofte opstår ved almindelig barbering.

Derudover fjerner Pearlwax dine hår ved roden, hvilket sikrer en længere hårfri periode. Med et startsæt fra Pearlwax kan du nyde din bløde, glatte hud i helt op til fire uger.

Permanent hårfjerning med laserCutisClinic_haarfjerning-afd.jpg

Cutis Clinic har klinikker i Odense, Køge og Kolding og er førende specialister inden for de nyeste og mest avancerede kosmetiske og dermatologiske behandlinger.

Hos Cutis Clinic møder du højtuddannede speciallæger, kosmetiske sygeplejersker og kosmetologer; et fuldt personale med et højt fagligt niveau til at udføre lovlige og sikre lægelige behandlinger.

Cutis Clinic kan derfor sikkert og trygt hjælpe dig af med uønsket hårvækst med laserbehandling, der giver effektive og permanente resultater. Du opnår det ønskede resultat allerede efter 4-8 laserbehandlinger.

Book tid til gratis forundersøgelse, og husk at starte behandlingen i god tid, da der skal gå ca. 4 uger mellem hver behandling.

Komplet serie af produkter til hårfjerninghannebang.jpg

Mærket Hanne Bang Cosmetics har været i markedet i mange år, og med et bredt udvalg af produkter til hårfjerning kan du altid finde ét, der passer til dig – uanset hvilken metode, du foretrækker.

Du finder serier med hårfjerning til både mænd og kvinder samt et udvalg af økologiske voksprodukter

Tryghed og gratis forundersøgelse hos certificeret behandlerHealux_samlet_billeder_614__450px.jpg

Lider du af uønsket hårvækst, så er du ikke den eneste. Røde knopper, indgroede hår og irriteret hud er ofte resultatet af at bruge en barberskraber – dét problem løser Healux Klinikken for dig!

Healux Klinikken, der ligger i hjertet af København, har siden 2008 været førende specialister i permanent hårfjerning med laser. Med en professionel tilgang til behandlingen startes der altid med en gratis forundersøgelse, hvor der lægges en plan for netop din behandling.

På Healux Klinikken arbejder de med den nyeste teknologi inden for Diode og Alexandrite laser. Læs mere, og bestil tid til en gratis konsultation.

Specialist i IPL-hårfjerningkalos_.jpg

Er du træt af hår på uønskede steder eller hudgener på grund af barbering? Med IPL-hårfjerning kan hårene fjernes permanent.

IPL-hårfjerning bruger lysenergi til at beskadige eller ødelægge hårsækkene, så hårene forhindres i at vokse ud igen. IPL er relativt smertefrit, efterlader huden intakt og kan benyttes af både mænd og kvinder. For at opnå hårfrihed kræves i alt 6-8 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum.

Hos klinik Kalos i indre København er de specialister i IPL-hårfjerning, og i de hyggelige lokaler byder læge og daglig leder Rie Banner-Voigt altid på en gratis og uforpligtende konsultation over en kop god kaffe.

Skånsom hårfjerning med sukkervoksNordicBodycare_alt_for_damerne_hrfjerning.jpg

Til dig, der ønsker en skånsom, men effektiv hårfjerning er sukkervoks et oplagt valg, da det kun hæfter til de døde hudceller og selve håret. Sukkervoks fra HEVI Sugaring er tilmed økologisk certificeret, Svanemærket og AllergyCertified og kan derfor anvendes til alle hudtyper.

Sukkervoksen rykker hårene ud med roden og giver et hårfrit resultat i ca. 4 uger. Hårene fjernes i deres naturlige groretning, hvilket gør mindre ondt og mindsker risikoen for knækkede hår. Du kan anvende HEVI Sugaring på hele kroppen – også i ansigtet og intimt, hvor den efterlader huden hårfri og silkeblød. Læs mere om sukkervoks.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hår og Hårfjerning