Har du brug for skærmbriller?

Har du brug for skærmbriller?

Et par skærmbriller kan gøre lange arbejdsdage foran computeren mere behagelige. Men vidste du, at de også kan have betydning for din nattesøvn? Læs med her!

Vi møder dem alle steder – skærmene. På arbejdet. På farten. Derhjemme. I butikkerne. Overalt! Og vi kigger på dem hele tiden, både dag og nat. Faktisk kan de nærmest ikke undgås.

En smule dramatisk? Ja, måske. Men kun fordi at al denne skærmtid kan påvirke vores velvære på den lange bane – i form af øjenbelastning, tørre øjne, hovedpine og søvnbesvær. For de af os, der bruger størstedelen af arbejdsdagen foran computeren, kan det være svært sådan lige at skrue ned for skærmtiden. Heldigvis findes der dog også andre måder at minimere den negative effekt. En af de mere klædelige af slagsen er skærmbriller med indbygget blue light-filter.

Bedre nattesøvn - mindre ubehag

Hvor mange timer kigger du på skærme hver dag? For de fleste lyder svaret: en hel del. Og det kan betyde dårligt nyt ikke bare for belastningen af vores øjne, men også for nattesøvnen.

Generne har til fælles, at de opstår som følge af det blåspekterede lys, også kendt som ”blue light”, som digitale skærme udsender. Udover at lyset kan irritere øjnene, har det også en høj energifrekvens, der kan forsinke kroppens frigivelse af melatonin i hjernen. Et stof, som har betydning for vores døgnrytme og nattesøvn – og det er hér, skærmbriller kommer ind i billedet.

Nogle brillemodeller, som for eksempel Blue Light-kollektionen fra det danske designbrand MessyWeekend, er nemlig udstyret med et særligt skærmlys-filter, som blokerer det uhensigtsmæssige blue light og minimerer den daglige belastning af dine øjne. Nemt og smart!

Håndlavet design i topkvalitet

Danske MessyWeekend er kendt for deres håndlavede designersolbriller, som ikke koster en formue. Det samme gælder deres skærmbriller, der er lavet i samme designs som brandets bedste og mest populære acetat-modeller. Eksempelvis er prisen på de stilede runde modeller ’New Depp’ og den lidt mindre ’Depp’ bare 650 kroner, og begge briller fås i op til fem forskellige farver.

Skærmbrillerne fra MessyWeekend er udstyret med nogle af markedets bedste blue light-blokerende linser, som også har fuld UV400-beskyttelse. Modellerne er let justerbare til den perfekte pasform, så du kan have dine briller på hele dagen, hvis det skulle blive nødvendigt. Brandet giver ovenikøbet gratis shipping og 30 dages gratis retur samt fuld tilfredshedsgaranti. Mærker du ingen effekt efter 30 dage, kan du altså frit returnere brillerne og få dine penge igen. 

Se MessyWeekend’s store udvalg af skærmbriller her.messy_billed2_614.jpg