Har du også et ar efter din Madonna-piercing?
Foto: iStock

Har du også et ar efter din Madonna-piercing?

Vi har endelig løsning til at fjerne det. Permanent!

Vi kan alle huske 00'ernes mest populære tilbehør i ansigtet: Madonna-piercingen. Den var flot, glitrende og kan stadig ses mange steder i bybilledet. Men hvad der ses endnu tydeligere, er arret efter piercingen. Mange af os havde måske overvejet, om det var diamanten værd, hvis vi havde vidst, at den efterlod sig et gigantisk eftermæle.

Det er ikke kun Madonna-piercingen, som efterlader store ar. Det gør alle ansigtspiercinger, fordi smykket er 1,2 mm. Det lyder ikke af meget, men det er alligevel nok til at efterlade synlige huller både i øjenbrynet og læben.

Men nu er løsningen endelig kommet!

Der er nemlig udviklet en metode til at korrigere arret, så det bliver næsten usynligt. Så nu kan du endelig slippe for at dække arret eller stoppe med at ærgre dig over fingeraftrykket fra en periode, du egentlig er ovre.

Metoden foregår således, at en lille nål hurtigt fjerner den smule arvæv, som har samlet sig, og som er skyld i hullet. Bagefter syer pierceren et lille sting, som lukker hullet igen. Såret vil være lidt hævet efterfølgende, fordi det er blevet pillet ved, men efterfølgende vil det begynde at blive pænt. Du vil starte med at se forskellen efter 4-6 uger.

Metoden hedder "seweing", fordi hele forskellen ligger i det lille sting, som du får, efter arret er fjernet. Hvis du lige nu sidder og tænker, at det lige er en løsning for dig, men smerten allerede kribler i læben, så har vi også svaret. Smør lidt Emla bedøvelsescreme på halvanden time før din arreduktion. Det tager smerten.

Det er piercer Jack Rubini fra Gorlubb Piercing i København, som er forgangsmand på metoden. Da han i sin tid startede med at lave one-point piercingen "Dermal Anchor" fandt han ud af, at en lignende metode kunne hjælpe på ar efter piercinger i ansigtet. Det koster 800kr. hos Gorlubb Piercing at få foretaget en arreduktion. Billederne, vi har fået, er arreduktioner, som Jack Rubini har foretaget.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed